Miért utazott a The Unsullied tengeren?

31

A fenti térképre nézve a The Unsullied vette át a piros útvonalat, amely sokkal hosszabbnak tűnik, mint a zöld útvonal. Elolvastam, hogy túl hosszú volt (?) A szárazföldön. De ugyanakkor Jaime megtámadta a Highgarden-t szárazföldön (gyalogos katonákkal) egy olyan útvonalon, amely majdnem olyan hosszú.

Ami a Casterly Rock megsértését illeti, csak egy hajóra volt szüksége (ahogy az epizódban láttuk) a kapuk megnyitásához.

    
készlet Yamcha 31.07.2017 04:43
forrás

4 válasz

38

A tengeren utazás előnyei vannak. Jelentősen gyorsabb, mint a gyaloglás, és a hadserege megérkezik, és nyugodtabbá válik és képes harcolni, mint az, amelyik sétált. Nem azt mondom, hogy ez az utazás gyorsabb lenne, mint a gyaloglás, mivel a távolság sokkal hosszabb, de előfordulhat, hogy nem annyira más, mint a térkép.

Ez is az a helyzet, hogy King's Landing a hét királyság fővárosa. Meglehetősen közvetlen útvonal van a Highgarden és a Highgarden között. A Dragonstone egy szigeten van, és közvetett útvonalai vannak a Casterly Rock-hoz - különösen, ha elkerüli a király kirakodását.

Daenerys is a "külföldi betolakodó", és nem akarja, hogy többet neheztessen, mint amennyire szükséges, vagy meghívást kérhet, ha egy hadsereget menetel Harrenhalon és Riverrunon keresztül.

    
válasz adott 31.07.2017 06:25
forrás
9
 • A barátságos területeken való utazás jelentősen gyorsabb, mint az ellenséges területeken való utazás. A barátságos területeken utazva könnyedén utazhat, barátságos pihenésre, és a célállomáson lévő rendelkezések felvételére. Amikor ellenséges földeken utazik, magával kell vinnie a rendelkezéseit, minden este erődített tábort kell építenie, felderítenie kell, és mindig meg kell tartania a harci készenlétet.

 • A hajók sokkal gyorsabban utaznak, mint a hadseregek séta. Nemcsak 2-4-szer gyorsabban haladnak a hajók, mint egy szárazföldi hadsereg, miközben a mozgás közben akár 24 órát is mozoghatnak, ha a feltételek lehetővé teszi (pl. telihold a jó láthatóság érdekében).

 • A gyaloglás nem megy egyenes vonalban. Természetes és ember által előidézett akadályok merülnek fel, amelyek időbe telik, hogy áthaladjanak. Például a kérdésben lévő képen látható egyenes vonal egy meglehetősen nagy tónál halad át, és áthalad egy folyón. Elkerüli továbbá a nagy utakat - az utak teljes sebességgel mozognak.

 • válasz adott 31.07.2017 10:14
  forrás
  8

  Meg kellett támadniuk anélkül, hogy látnának. Ők bevándorlók, és a Lannister meggyőzésének egy része, hogy Westoros fennmaradó urai csatlakozzanak a harcához, az volt, hogy megmutassák nekik, hogy a bevándorlók a földjüket megfosztják. Tyrion ezt ismeri, és tudja, hogy a földön való menetelés növeli a látás esélyeit. Tyrion meg akarja ítélni Cersie bevándorlási harcosai iránti igényét, így ő vitorlázik a tengereken, de drágán megfizeti őket.

      
  válasz adott 31.07.2017 06:49
  forrás
  3

  Az epizód végén Jaime rámutatott, hogy a hajóik nélkül vissza kell mennie a Dragonstone-ba, és az út mentén kiválaszthatók. Azt mondanám, hogy biztonságosabb utazási módként vettek hajókat.

      
  válasz adott 31.07.2017 21:43
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket