Melyik német képregényből származik ez a (lefordított) kép?

3

Emlékszem arra, hogy kiderült, hogy ez a kép egy német képregényből származik, de a neve elveszett rám. Megpróbáltam fordított képkeresést a Google-on, de szerencsétlen. Kérhetné valaki a képregény nevét és a történetet? Különösen kíváncsi vagyok, hogyan ér véget. Köszönöm.

    
készlet totoofze47 21.11.2015 19:39
forrás

1 válasz

2

A keresést követően sikerült választ találni a saját kérdésemre: ez a német képregény horror sorozatból származik: Gespenster Geschichten . Ez a kép a "Die Uhr des Sensenmannes" (The Grim Reaper óra) című történetéből származik, az 1570-es számból.

A kíváncsi, hogy mit tudok összegyűjteni, a képen lévő fiatal nőnek haldokló apja van. Amikor a Grim Reaper beérkezik ahhoz, hogy követelje őt, sikerül ellopnia az idejét reprezentáló homokórát, és a Grim Reaper megmentette az apját. Ezután az asztalra helyezi a homokóra néhány könyvet, de a patkányok bejönnek és megfordítják azt, ami idővel gyorsan visszafordul a fiatal nő számára. Ez azt jelenti, hogy fiatalabb lesz, amíg eltűnik, és ekkor jön vissza a Grim Reaper, hogy összegyűjtse a homokórát, és azt állítja, hogy az apa lelke a képernyőről.

    
válasz adott 27.11.2015 01:37
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket