PC a TV-csatlakozáshoz fekete, amikor a kemence vagy a tűzhely bekapcsol

1

A számítógép HDMI-n keresztül csatlakozik a TV-hez, és tovább megy egy fekete képernyőre, amikor a kemencefúvó be- és kikapcsol, valamint amikor a tűzhely felső sütője is használatban van, és amikor a főzés közben zajlik. Soha nem teszi meg, ha csak a kábeltáblán vagy a PS4-en használja. Ez csak akkor történik, ha a TV-t második monitorként próbálom használni. Megpróbáltam különböző portokat és különböző kábeleket változtatni. Csak jól működik, amíg semmi extra nem jön. A kemence a folyosón van, és a kályha nyilvánvalóan a konyhában van. Kétlem, hogy ugyanabban a körben lennének, és miért csak a televízió egy része lesz érvényes. A tényleges számítógép-monitornak nincs problémája a villogással.

    
készlet Chris Dawson 02.03.2017 18:29
forrás

1 válasz

1

Második monitorként mondtad.

Ez általában akkor történik, ha nincs jel a monitor meghajtására. A számítógép elveszíti az áramot a nagyobb áramfelvétel által okozott "barnaság" révén. Csatlakoztatva van-e a TV a számítógéphez vagy egy másik aljzathoz? A HDMI-csatlakozás kábel, vagy HDMI-adó, ha kábel - mennyi ideig van a kábel?

Mérje meg a feszültséget a számítógép aljzatában, tegye meg ugyanazt a televízióban (talán van egy osztó - 6 vagy valami), és győződjön meg róla, hogy a bekapcsolt komponensekkel mérje meg - hogy a feszültséget 108 V-nál (USA) felül kell olvasni, ha nem a vonal feszültsége alacsony (ellenőrizze, hogy más üzletek vannak-e biztosak), az oka lehet valami otthon vagy valami a bejövő erővel - az áramszolgáltatónak meg kell erősítenie a feszültségét egy csap segítségével, ha ez utóbbi a helyzet.

Az ok, amiért a TV látja a problémát, és nem a monitort - azt hiszem, van egy kábel, a kábel valószínűleg 12 méter hosszú, sok ellenállás - alacsonyabb jelszint (feszültségesés az ellenállás miatt). A kemencék rúgása sok áramot húz (magas fúvószárító ugyanúgy tehet), majd a TV sötét, mert a feszültség csökken a PC-n, amely a kábelt a HDMI-t vezette, vagy a HDMI-bemenet a HDMI-hez leesett, vagy mindkettő, így a fekete villogás.

Készítsen egy háromlábú kábelt vagy HDMI-adót / vevőt, amely mindent megtudhat, amit tudnia kell - a fenti magyarázatot figyelembe véve.

EDIT 3/7/2017

Ez egy feszültségesés, amit a kemence vagy sütő által kért áram okoz. Tehát ez az igazi bűnös. A másodlagos problémát hi-lites, hogy az egyik készüléke nem tudja fenntartani a megfelelő szabályozást a teljesítmény alatt a csepp alatt - gyanítom, hogy a számítógép (egy új PC tápegység lehet rendben) - de a TV is lehet. , és lehet, hogy mindkettőnek nehézsége van. A váltakozó áramú feszültségszint tesztelése az első dolog, amit 110-nél alacsonyabb feszültség esetén érdemes meghívni villanyszerelővel vagy a villamosenergia-társasággal, és rögzíteni. Míg a 110 elfogadható - a kemence / sütő lecsapódik, hogy - és csak ezt az okot kell rögzíteni (hogyan lehet ezt elvégezni - a villamosenergia-vállalat megérinti a transzformátort egy szeleten.)
A valóságban ez a csökkenés rossz az összes elektromos készülék számára. Csatlakoztasson egy INCANDESCENT lámpát a számítógép aljzatához vagy a tv-készülék kimenetét, amikor a sütő vagy a sütő bekapcsol? [ne nézz közvetlenül a fényre, csak nézd meg, hol észreveheted, ha egy másodpercre csillapodik, mint egy gyors villogás. - Győződjön meg róla, hogy ez egy régi iskola, és nem egy LED vagy kompakt fénycső].

    
válasz adott 03.03.2017 11:48
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket