Hogyan tudom visszahelyezni egy olyan lefolyócsövet, amely levette a mosogató alatt?

1

Nemrégiben volt egy eltömődésem a fürdőszobai mosogatóban, hogy megpróbáltam kijavítani magam. A P-csapdában való eltömődésre vélve vettem egy csavarkulcsot, eltávolítottam a csapdát, megtisztítottam, és megpróbáltam visszailleszteni a mosogatóba (oldaljegy: a csalás valójában a lefolyó tetején volt, ami Később rájöttem, ki tudta? Azonban, amikor megpróbáltam újra beilleszteni, a mosogató aljából leeső cső elválik - úgy tűnik, hogy csak valamilyen tömítés volt benne, és a gumi alátét között. Most, amikor a vizet futtatom, kiszivárog a mosogató alapjából (és a P-csapda felső végéből is, de talán nem húztam meg eléggé).

Hogyan kell hozzáadnom újra? Olyan egyszerű, mint valamilyen gitt megszüntetése a pecsét rögzítéséhez, vagy talán nem igazodom a P-csapdát?

Szerkesztés : gondoltam, hogy a probléma illusztrációja hasznos lehet: link

    
készlet Matt Patenaude 12.06.2013 20:39
forrás

2 válasz

1

A videóból látható, hogy a mosogató alsó csatlakozása rosszul van összeállítva. Felülről lefelé mosogató, gumi tömítés, fém lapos alátét, sárgaréz anyával kell rendelkeznie. Ez vagy a P-csapda kapcsolatnak nem kell túl szűknek lennie, elég erősnek kell lennie. Ha a csatlakozások szennyeződnek, akkor a tömítés vagy a tömítőgyűrű valószínűleg megsérül, vagy esetleg a csatlakozófelületek nem tisztaak és simaak.

Több zavarónak mondod, hogy leeresztő / felugrott a mosogatóból, amikor a P-csapdával fussing? Ez nem lehetséges. Ha ez megtörténne, a lefolyó / felugró ablak megszakad, és ki kell cserélni. Ez nem olyan dolog, amit egyedül tehetett volna, készen állt arra, hogy megtörje. A mosogató fölött látható karima ennek a szerelvénynek a részét képezi, a nagy alatta lévő csavar pedig a gumi tömítés és a karima között lévő mosogatót rögzíti. A lefolyó / felugró ablakot általában úgy telepítik, hogy felülről helyezzük. Ha az alsó részből kilép, akkor megtört.

    
válasz adott 13.06.2013 02:31
forrás
0

A csomagtérajtó egy finom szálkal van összekötve a vízelvezető nyílás aljával. Használhat teflonszalagot vagy csőfonal tömítőanyagot. Néha van egy, a leírtak szerint hozzárendelt végtag-hosszabbító: egy karmantyú és egy műanyag (valamikor gumi) persely. A perselynek szorosan be kell illeszkednie (és a csőnek simának és tisztának kell lennie) a cső körül, és tömörítési kapcsolatot kell kialakítania a hosszabbítás tetejével. A hosszabbító alsó vége egy másik anya-perselypárral rendelkezik, ahol csatlakozik a csapda bemenetéhez.

    
válasz adott 12.06.2013 23:23
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket