Működő szelep „könnyen” eltávolítható

3

Jelenleg egy dupla ellenőrző visszafolyás-elővigyázót telepítek, és a kód azt mondja, hogy szükség esetén "karbantartásra" van szükség, ha szükséges - ez a szóban forgó szelep.

Mostaszelepmindkétvégéreérkezőcső1/2"pex és ezt 1/2" Sárgaréz PEX Barb x férfi cső menetadapter a csatlakozáshoz.

Tekintettelarra,hogyacsöveknempörögnek,kíváncsivagyok,hogyhogyankönnyítemmega"fonni / kiderülni" anélkül, hogy levágnám a pexet?

Ha egy értéket centrifugálok az egyik végén ... az az elképzelés, hogy csak félig csavarom be a végét, hogy lehetővé tegye a szál felpörgetését, miközben elindul a másik végétől, vagy használnék női adapter a pex végén és egy hím / hím adapter, amely forgatható? Vagy csak az egyik végén távolítom el a pex bilincset, így leválasztom a csőtől?

Láttam PVC-szakszervezeteket, amelyek ezt egyszerűsítenék, de nem láttam a megfelelőt a pex-nek.

    
készlet anthonyv 10.08.2017 22:57
forrás

1 válasz

1

Ha nem akarsz egy rézcsatlakozásra Pex-re konvertálni (ami valószínűleg egy kis csöves izzadást igényelne), a rendelkezésre álló Pex szakszervezetek elég sajtos darabok.

Szerencsére Önnek a Pex saját illeszkedését fogja megfordítani. Nem javaslom, hogy nagyon gyakran csináljam, de az egyszer vagy kétszer el kell távolítanod ezt a szerelvényt a visszacsapó szelepről az "ellenőrzés", akkor jól leszel.

    
válasz adott 11.08.2017 02:34
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket