Did Green Lantern valaha „Robin”

6

Úgy tűnik, meglehetősen gyakori volt, hogy a képregény hősök elkezdték összeállni a gyerekekkel a bűnözés elleni küzdelemben. Batmannak Robin volt, Amerika kapitánya Bucky volt, a Green Arrow-nak gyors volt, Aquaman volt Aqualad, stb.

Valamelyik Zöld Lámpásnak valaha is volt valami ilyesmi?

    
készlet David Starkey 07.03.2014 23:03
forrás

4 válasz

8

A Green Lantern-nek több "sidekicks" volt, beleértve a Doiby Dickles

Csodálja meg a csodálatos kutyát

Kyro

és Szemközti arc (AKA Thomas Kalmaku)

Atámogatókaraktereitismeglehetősenátfogólistáttalálja itt

    
válasz adott 07.03.2014 23:15
forrás
2

Itty.

A DC Wikia-ból:

"Itty" was one of the Ayries. In his youth, he befriended Hal Jordan and joined him on many adventures, until he was apparently killed. He actually transformed into adulthood, from a small starfish to a huge gas-like humanoid. He fled back to space, where he met a mate in Lasma. The two of them were the last survivors of their race, and were being hunted by the Laroo. With Hal's help, they defeated them.

    
válasz adott 02.11.2017 21:59
forrás
-1

Ha a jelenlegi hősök halmazát értjük, akik a "Green Lantern" nevet használják, a válasz "Nem, nem igazán". Amióta Hal Jordan először vette a nevét, a Green Lanternnek sosem volt tizenéves szuperhős. Jellemzően azok a szerepek, amelyeket a történetekben játszanak (kiállítás-igénylő gyakornok, túsz, machina a deus stb.) Számára, a Green Lantern testület másik tagja töltheti be , gyakran gyakornok.

Amint a Zöld Lámpás Hadtest kiterjesztette, hogy minden egyes űrszektorban 2-et is tartalmazzon, ez még könnyebben írható be, mivel már nem volt ritka, hogy két Zöld Lámpás találkozott a munka közben.

    
válasz adott 07.03.2014 23:08
forrás
-1

Röviden egy Gyerek lámpa is volt.

    
válasz adott 31.05.2014 17:46
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket