Hogyan tudom megőrizni 2 „9” fa lapot a floridai éghajlatban?

0

Fából készült lapokat (2 "X 9") használok esküvői középpontokhoz. Van egy barátom, aki 6 hónappal korán vágja le őket. Azt mondja, hogy ha nem gyantázom őket, akkor minden rosszul törnek. Mit használnék ezek megőrzéséhez? Ez szükséges? Hogyan tárolhatnám legjobban 20-at? Sajnálom, nem tudom, milyen fát (Missouritól) fog használni. Hozom őket Floridába.

    
készlet irene 12.03.2013 19:25
forrás

2 válasz

1

A paraffin egy alacsony hőmérsékletű viasz (kb. 100 F), amely olcsó és megolvadhat egy edényben (vagy eldobható alumínium sütőedényben), hogy lehetővé tegye a mártást. Szobahőmérsékleten törékeny, így a lemezeket óvatosan kell kezelni a bemerítés után.

A legjobb, ha a darab végső szemcsés végeit merítjük, és a többi 4 oldalt egyedül hagyjuk. Tartsa őket a hőtől és a naptól, a gyökér pince tökéletes lenne. (valószínűleg nem egy lehetőség az FLA-ban). Talán egy hűvösebb, így nagyon lassan száradnak, ez a kulcs a hasítás minimalizálásához.

Kiegészítés:

A szokásos, hogy az eredeti darabot kicsit túlméretezzük, majd szárazra őröljük. Ez az oka annak, hogy a 2 x 4 1,5 x 3,5, a zsugorodás és a végső méretezés kombinációja.

Ez lehetővé teszi, hogy a felső és az alsó oldalát párhuzamosan vágja le, és a vázát folyamatosan fogja tartani. A blokk síkja vagy csiszolója az egyik oldalt síkba helyezheti, és a vastagságú gyalu a másik oldallal párhuzamosan áll.

    
válasz adott 12.03.2013 19:53
forrás
0

Azt hiszem, hogy viasz alapján egy befejező viaszra utalnak. Könnyen alkalmazható, és segít megvédeni a felületet a környezet ellen, de ez nem tartós befejezés, ezért nem alkalmas a gyakran kezelt elemekre.

Egy gyors keresés a Homedepoton egy csomó elemet hoz létre, de valami olyat keres, mint a e :

Finomító viasz http://www.homedepot.com /catalog/productImages/300/5d/5d19e489-b88b-43e4-900f-57133702d8eb_300.jpg

    
válasz adott 12.03.2013 21:38
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket

Can csatlakoztassam a földet a megalapozatlan tornámon? - érdemes megvenni a „Super Powers Companion 2nd Edition” -et, ha az 1. kiadásom van. és az ingyenes változások kiegészítése?______ 34283 ___

Az eredeti SW: Super Powers pdf, amely néhány évvel ezelőtt jött létre, azonban a csoportom és én játszottunk a Pinnacle által kiadott PDF-nél, melyet az energiagazdálkodás szabályai tettek közzé.

Szeretném tudni, hogy a második kiadásban bekövetkezett változások elég jelentősek-e ahhoz, hogy megvásárolhassák, mivel nem találtam egy listát a könyv fejezeteiről, hogy megtudja, hogy van-e valami különös a szabályokon túl változások a hatáskörökben, mint például a kampányalkotási tanácsok, hogyan lehet a hősnő NPC-ket és gazembereket stb. tenni.

    
______ azszpr46747 ___
A

Pinnacle kiadott egy " átmeneti útmutatót , amely a csupasz csontszabályokat tartalmazza. az első és a második kiadás között megváltozott, valamint egy pár másik szabály, amelyek mindkettőre közösek ahhoz, hogy egy kicsit könnyebb legyen követni. Az ötlet az, hogy ezzel a dokumentummal továbbra is használhatja az első kiadást a második kiadás minden frissítésével. Ez azt jelenti, hogy a szabályokat frissítheti, és nem vásárolja meg a második kiadást.

Ne feledje, hogy ezek csak a nyers szabályok, és nem tartalmazza a "fluffot". Például a teljesítményszintek felsorolásra kerülnek, de nem, hogy milyen hősök létezhetnek az egyes szinteken. Hasonlóképpen hiányzik a karakterkészítési lépések néhány leírása (pl. Készségek, mennyi pénzt kap a felszerelésért), és nem ad leírásokat a felszerelés technológiai szintjeiről.

A második kiadás megvásárlásához több ok is szerepelhet:

  • Az összes információt egy helyen szeretné, nem pedig az első kiadás és az átmeneti dokumentum között
  • Szeretne valami vizuálisan vonzóbb, mint a csupasz csontok áthelyezése PDF
  • Az átmeneti dokumentumból kivágott összes "pelyhet" szeretné felvinni
  • Olyan NPC-ket és központokat szeretne, amelyek frissülnek az új szabályokhoz

Tehát vannak okok a második kiadás megvásárlására, és az oka annak, hogy az első és az átmeneti dokumentumhoz ragaszkodjunk. Önnek kell eldöntenie, hogy érdemes-e az Ön számára.

    
___