Hogyan juthatok Izlandba egy teherhajón?

24

Kis költségvetésű és környezetbarát utazás tervezése Izlandra Finnországból, Finnországból jövőre a barátomnak. Nem találtak releváns információkat a rakomány utazásának lehetőségéről (ahonnan például Norvégia, Dánia? - menetrendek, árak stb.). Várható indulás Helsinkiből június 18-án, visszatérés legkésőbb 2015. július 7-én. Nagyon hálás vagyok minden kapcsolódó tanácsért (és először a váltás során, ezért elnézést kérek, ha a lehető legjobban nem fogalmaztam meg a kérdést)

    
készlet Hanna K. 25.02.2015 09:03
forrás

1 válasz

23

Nem tudom, hogy még mindig lehetséges-e ma a kikötőben vagy a hajó kapitányához közeledő fuvarozó beszállása, sok mindent elolvastam. Egy olyan nagy kikötőben, mint a Rotterdam, nincs mód arra, hogy bárhová közeledjen a legtöbb hajóhoz, autó nélkül és néhány hitelesítő adattal.

Másrészt, sok lehetőség van arra, hogy egy ügynökségen utazzon egy teherhajón, de ez nem különösebben olcsó. Soha nem hallottam egy hajót, amely közvetlenül összeköti Finnországot és Izlandot (bár lehetségesnek tűnik, azt hiszem). Válaszok Hol kaphatok információt a fuvarozó utazásáról? és Melyik a legolcsóbb rendelkezésre álló teherhajózás bárhol? adjon sok információt ezekről az ügynökségekről és néhány tipikus utazásról, de meg kell közelítenie az egyiket az Ön igényeivel, hogy megnézze, mi lehetséges, vagy sem.

Az Ön konkrét tervének egyik problémája az, hogy a balti-tengeri hajók sok hajója Lengyelország, Dánia, Finnország, Svédország, Oroszország, stb. és a legnagyobb európai tengeri kikötők között közlekedik Németországban, Hollandiában vagy Belgiumban. A távolabbi célállomásokra szállított árut ezután át lehet vinni nagyobb hajókra. A balti szállítmányozó konténerszállító hajókat kifejezetten a Nord-Ostsee-Kanal németországi méreteihez tervezték, és valószínűleg nem máshová költöznek (ez nem gazdaságos, ha kisebb hajót használunk, mint lehetséges egy adott útvonalon.)

Két különböző hajóval még mindig lehetséges, hogy teljes egészében tengerre utazzon Izlandra, de Rotterdamban is tartózkodnia kell (valószínűleg néhány nap / hét, amint meg kell várnia a megfelelő hajót, és meg kell várnia) nem támaszkodik a teherszállító hajók menetrendjeire a zökkenőmentes kapcsolat biztosítása érdekében). Csak egy példa arra, hogy mit várhat el az árról, itt egy oda-vissza utazás Anterwerpen és Finnország között , kb. 800 € személyenként, és itt egy Rotterdam és Izland egy másik ügynökséggel egy kicsit több mint 1000 euróért.

Olyan hajókat kell találnunk, amelyek lehetővé teszik az egyirányú járatokat a körutazások helyett, ami olcsóbb lenne, de azt hiszem, hogy az összeget 1000-1500 euróra lehetne fejenként, (sokkal) drágább, mint a repülés ( Írásom szerint a Helsinki-Reykjavík repülőjáratokat májusban körülbelül 120 euróért látom. Norvégiába vagy Rotterdamiba vonattal / komppal / busszal, ahogyan David azt javasolta, egy kis megtakarítással pénzt takaríthat meg, de Izlandon való átkelés minden esetben valószínűleg 500 euróba kerülne.

Végül, ha el akarjuk kerülni a repülést a környezet érdekében, és hajlandóak lemondani a fuvarozó utazási szempontjáról, akkor kompok Izland és a kontinens között . Nem vagyok benne biztos az árban, de valószínűleg olcsóbb, mint egy teherhajó.

    
válasz adott 25.02.2015 10:06
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket

- érdemes megvenni a „Super Powers Companion 2nd Edition” -et, ha az 1. kiadásom van. és az ingyenes változások kiegészítése?______ 34283 ___

Az eredeti SW: Super Powers pdf, amely néhány évvel ezelőtt jött létre, azonban a csoportom és én játszottunk a Pinnacle által kiadott PDF-nél, melyet az energiagazdálkodás szabályai tettek közzé.

Szeretném tudni, hogy a második kiadásban bekövetkezett változások elég jelentősek-e ahhoz, hogy megvásárolhassák, mivel nem találtam egy listát a könyv fejezeteiről, hogy megtudja, hogy van-e valami különös a szabályokon túl változások a hatáskörökben, mint például a kampányalkotási tanácsok, hogyan lehet a hősnő NPC-ket és gazembereket stb. tenni.

    
______ azszpr46747 ___
A

Pinnacle kiadott egy " átmeneti útmutatót , amely a csupasz csontszabályokat tartalmazza. az első és a második kiadás között megváltozott, valamint egy pár másik szabály, amelyek mindkettőre közösek ahhoz, hogy egy kicsit könnyebb legyen követni. Az ötlet az, hogy ezzel a dokumentummal továbbra is használhatja az első kiadást a második kiadás minden frissítésével. Ez azt jelenti, hogy a szabályokat frissítheti, és nem vásárolja meg a második kiadást.

Ne feledje, hogy ezek csak a nyers szabályok, és nem tartalmazza a "fluffot". Például a teljesítményszintek felsorolásra kerülnek, de nem, hogy milyen hősök létezhetnek az egyes szinteken. Hasonlóképpen hiányzik a karakterkészítési lépések néhány leírása (pl. Készségek, mennyi pénzt kap a felszerelésért), és nem ad leírásokat a felszerelés technológiai szintjeiről.

A második kiadás megvásárlásához több ok is szerepelhet:

  • Az összes információt egy helyen szeretné, nem pedig az első kiadás és az átmeneti dokumentum között
  • Szeretne valami vizuálisan vonzóbb, mint a csupasz csontok áthelyezése PDF
  • Az átmeneti dokumentumból kivágott összes "pelyhet" szeretné felvinni
  • Olyan NPC-ket és központokat szeretne, amelyek frissülnek az új szabályokhoz

Tehát vannak okok a második kiadás megvásárlására, és az oka annak, hogy az első és az átmeneti dokumentumhoz ragaszkodjunk. Önnek kell eldöntenie, hogy érdemes-e az Ön számára.

    
___ A karakterkészítés során a berendezések kiválasztása