Air erőszakos futár halálos biológiai anyaggal fogva a túszdrámában [zárva]

Ezt a TV-ben láttam, azt hiszem, a 80-as évek elején. Olyan embercsoportról van szó, akit az emberrablók túszként tartanak, és közülük egy légierő tisztje, aki titkos futárként működik egy halálos biológiai ügynök számára. Nem emlékszem a legtöbb részletre, de a vége az, hogy a vezető rabló arra kényszeríti a légierő tisztjét, hogy segítsen neki menekülni egy kis gépen. Ebben a folyamatban a gépeltérítő megtalálja a szivar esetét, és úgy gondolja, hogy szivarnak számít, és megnyitja a halálos ügynököt. Ahelyett, hogy ezt az ügynököt elmenekülné, a tiszt a gépet összeomlik, feláldozva magát és az elrablóját. Ehhez az IMDb-nél egészen nem kerestem.

Szerkesztés: Néhány további részlet: egy lány és az anyja túszként tartott, és a lány végül aludt az egyik eltérítővel, hogy megmentse a többi túszot (ez a rész fuzzy, és azt hiszem, a legtöbbje kikövetkeztetett). Azt is hiszem, hogy ez a film a 70-es években jött ki (de nem 100% -ban).

    
készlet Paige Adams 29.06.2013 23:57
forrás

1 válasz

Ez úgy hangzik, mintha ez lenne az Az éjszaka, ami hiányzott a szép (1977), egy TV-film. A leírás nagy részét a IMDb felhasználói áttekintés című részében visszhangozta:

Phil Silvers, in a rare departure from Bilko, plays the host of a beauty pageant. Him along with 5 beauty queens and one overbearing Mother all get kidnapped and put up for ransom by a group of terrorists. What the terrorists do not know is one of the pilots is carrying a deadly highly contagious biological nerve agent.

It all gets rather dumb and the Mother urges her daughter to give herself to one of the terrorists to help them escape. In a thoroughly predictable ending all the terrorists and one of the pilots die and the beauty queen gets away from her overbearing mother.

    
válasz adott 30.06.2013 03:25
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket