Mi az Angmar gyűrű boszorkánykirálya?

10

Mi lenne a Witch King gyűrűjének neve? Elrondnak, Aragornnak és sokan másoknak vannak „nevükkel” rendelkező gyűrűk, így mi lesz a boszorkánykirály?

Mit néz a boszorkánykirály gyűrűje? Ha lehetséges, vegyen fel egy képet.

    
készlet Amy 22.07.2014 11:38
forrás

4 válasz

24

Az egyetlen nevezett gyűrű a következő:

 • A három elven gyűrű :
  • Nenya , az Adamant gyűrűje, amelyet Galadriel birtokol.
  • Vilya , a Sapphire gyűrűje, amelyet az Elrond használ.
  • Narya , a Gandalf által kezelt Tűzgyűrű.
 • A Barahir gyűrűje :
  Ez Aragorn gyűrűje volt, és nem volt egy hatalom gyűrűje, hanem eredetileg Barahirnak (Beren atyjának) adta át az első korban Finrod Felagund, ahonnan Numenor öröksége lett. Nincs említi Tolkienban, hogy ez a gyűrű rendelkezik hatáskörrel.
 • Az Egy gyűrű :
  Vitatható, hogy ez még névnek is tekinthető-e.

A többi hatalmi gyűrű egyetlen leírását Saruman adja, és átadja nekünk Gandalfen a Az Elrond Tanácsában :

"The Nine, the Seven, and the Three," he said, "had each their proper gem. Not so the One. It was round and unadorned, as it were one of the lesser rings; but its maker set marks upon it that the skilled, maybe, could still see and read."

Ebből azt látjuk, hogy a másik kisebb gyűrű is kerek és nem díszített, de a Három, Hét és Kilencnek drágakövek voltak. Mindazonáltal, amit ezek a drágakövek csak a háromnak adtak, és hasonlóan a nevekhez is. Tolkien egyszerűen nem írta ezt a részletességet a hét és a kilencre, így nincs kanonikus válasz.

    
válasz adott 22.07.2014 15:13
forrás
4

Csak a kilencnek nevezik őket. Nem biztos, hogy a boszorkány-király vagy bármelyik wraith valójában viselte a gyűrűt. Elrond tanácsában említették, hogy Sauron "összegyűjti a kilencet magának", hanem azt is, hogy "a kilenc a Nazgûl", míg az első mondatban a "kilenc" a kilenc Nazgulhoz vagy a kilenc gyűrűhöz fordult.

Itt van egy kép a Peter Jackson filmből vett gyűrűről. Ez az a hely, ahol a boszorkány-király megkapja a gyűrűt, és mielőtt egy wraith-ba fordul.

    
válasz adott 22.07.2014 11:55
forrás
0

Nem tudom, hogy ez hogyan működik. De ez egy olyan gyűrű, amely kellett volna lenni.

link

link

A boszorkánykirálynak nincs neve (nem tudjuk, ha nem tévedek), így valószínűleg azt jelenti, hogy sem a gyűrűje. Továbbá nem irányította magát, és feltételezhető, hogy láthatatlan lesz, ami azt jelenti, hogy kevés esélye lesz rá, hogy ő és a gyűrűje önmagában is megnevezhető legyen.

Nem hiszem, hogy elég különleges ahhoz, hogy < erős> nevet kapnak és nevezett gyűrűt kapnak.

The nine rings for mortal men were those divided amongst those evil-hearted men doomed to become the Nazgûl, the Ringwraiths. These ring-bearers held rings that were under control by Sauron, for they became evil servents of him. None are mentioned specifically throughout the Lord of The Rings save their leader, the Witch-king of Angmar.

“ Nine for Mortal Men doomed to die ”

Azt hiszem, azt hiszem, nem elég különleges, hogy nem hiszem, hogy eléggé kicsi vagy akár olyan fontos, mint egy karakter vagy egy személy. Csak ő volt a Sauron eszköze és egy eszköz a szerző számára irodalmi célokra. Úgy értem, elítélték, hogy meghaljon.

Ugyanazon az oldalon.

One by one, according to the nature of the Man and his innate inability to resist evil, they fell under Sauron's permanent control, and became wraiths who did only Sauron's bidding. They remained permanently invisible

A gyűrűs hangszereket valahol meg kell nevezni, de ez nem kánon.

The early Middle-earth Role Playing games name the eight other Ringwraiths, Er-Murazor (the Witch-king, of Númenórean race), Dwar, Ji Indur, Akhorahil, Hoarmurath (Númenórean), Adunaphel (female Númenórean), Ren and Uvatha, but none of these names are considered canon, and especially the idea of a female Ringwraith is unlikely within the context of Tolkien's work, although possible, given that three Númenórean Queens ruled under their own power

    
válasz adott 22.07.2014 11:56
forrás
0

Tolkien nem mondott semmit a Nazgulról ... és talán szándékosan - úgy vélem, hogy árnyékban öltöztetik őket, mind karakterként, mind irodalmi eszközként. A férfiakat ismételten gyengenek és könnyen elcsúsztatták. Azt hiszem, hogy nem nevezték el őket, és azt mondta, hogy reprezentatívak a könnyedén elbűvölő halandó férfiak számára.

    
válasz adott 04.10.2014 09:31
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket