Probléma a TV falra szerelhető / esetleg repedt csap felszerelése

2

Tehát tegnap a TV falra szereltem a falra, és mindent jól sikerült a végéig. A falra szerelhető négy csavarok négy négyzet alakú csavarral vannak ellátva, kettő pedig két szomszédos csapon. Követtem az utasításokat pontosan, minden lyukat fúrva 2,5 hüvelyk mélységig 7/32 hüvelykes bitrel. Ahogy épp most fejeztem be az utolsó csavart (alul, jobbra), hallottam egy repedés zajt, amit feltételeztem, hogy a csap. Rögtön abbahagytam a szigorítást, de alaposan megtörtént. Ellenőriztem egy ménes keresővel, és valójában fúrtam a pilótákat nagyon közel a csap külső (jobb) széléhez. A csapok vége csaknem érinti az alátét szélét. Nem vagyok biztos benne, hogyan kell folytatni. A szerelvény sziklaszilárd. A TV-t 56 fontot akarom lógni.

Egy másik adatpont, hogy rájöttem, hogy az a tény, hogy a tartók sarokszélei egy kicsit megszakadtak a gipszkartonon. Van-e esély arra, hogy a repedt zaj a gipszkarton volt? Vagy pedig az a tény, hogy áttörte a gipszkarton bizonyítékát, hogy a hte stud repedt? Elzártam pár ilyenet, és mindig nagyon jó volt, és sosem láttam korábban. Különben is, mit tennél? Meg kell próbálnom a TV-t felakasztani? Meg kell-e mozdítanom három-négy hüvelyket? Egyéb alternatívák?

Köszönöm!

    
készlet rs1971 23.10.2017 04:55
forrás

1 válasz

2

Ha három jó szilárd késleltetés van az előre fúrt lyukakban, amelyek több mint elégségesek a TV támogatásához. Gyanítom, hogy elszakadtál a szegélyt. A konzol fémét mindig 1/2 "-es fúrógépen fúrhatja, és egy új lyukba helyezheti.     

válasz adott 23.10.2017 10:55
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket