A fiú és egy alternatív világ TV-sorozatának címét keresi

8

2000 - 2010 közepén láttam egy televíziót egy fiúról, aki az iskola után egy idős férfit dolgozott egy boltban. Nem emlékszem egyértelműen, de a bolt régi árucikkeket, könyveket árul.

Ez a fiú talált egy könyvet. Olvassa el ezt a könyvet és benne egy alternatív fantasy világban alapuló filmet. Ebben a világban háború van. Azt hiszem, modern fegyvereket használtak a háborúban. Emellett emlékszem sárkányra vagy ilyesmire.

Az alternatív világ és ez a fiú valamilyen titokzatos módon csatlakoztak.

Talán valaki tudja a sorozatról?

Ezeket a sorozatokat élő, nem animált felvételekkel rögzítették.

    
készlet neworld 21.06.2012 14:55
forrás

2 válasz

10

Ez egy szörnyű, mint a The Neverending Story. link A fiú vesz egy könyvet egy öregembertől egy boltban, majd elolvassa a történetet, és rájön, hogy befolyásolja a történetet és csatlakozik hozzá. Van egy szerencsés sárkány, de nincs fegyver, és nem egy televíziós műsor, hanem a 80-as években készült film. Tehát, ha nem helyes, próbáljon néhány részletet adni néhány különbséggel.

Szerkesztés: Úgy tűnik, hogy egy élő fellépő TV-műsor is volt. link Ezt 2000-ben forgatták le, és mindent megegyeztek, kivéve, hogy nem vagyok biztos a fegyverekben.

    
válasz adott 21.06.2012 15:14
forrás
2

Ha érdekel: a sorozat a német író, Michael Ende, a The Never-Ending Story (Die unendliche Geschichte) című könyvén alapult. Néhány különbség van a sorozat és a könyv között, ami megéri az olvasást :)

    
válasz adott 22.06.2012 09:08
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket