A repülőjegyek és utazási biztosítások akkor szükségesek, ha külföldiként orosz idegenforgalmi vízumot kérnek Kínából?

1

Kínában vagyok és orosz idegenforgalmi vízumot kérek. A az orosz nagykövetség Kínában szerint a következő dokumentumok szükségesek: turizmus révén:

Required documents:

 • Original passport and copy of the main page (passport should contain minimum 2 empty pages for visas, validity of the passport – 6 months from the end of the requested visa).

 • One color photo (3.5 cm x 4.5cm)

 • Visa application form (filled on the website https://visa.kdmid.ru).

 • Foreign Tourist Tour Confirmation issued by inbound Russian travel agency (original).

 • 5. Tickets with confirmed dates of entry and exit from Russian Federation.

  6. Travel insurance valid in Russia.

  7.Copy of the passport page with a Chinese visa (only for third counties).

  Legalább az 1–4. pont a más országokban alkalmazott alkalmazásokra vonatkozik, és megértem 7-et. De nem vagyok biztos benne, hogy szükség van-e 5-re és 6-ra is.

  A japán japán nagykövetség szerint a repülőjegyek és utazási biztosítás nem szükséges , még a különálló rész mutatja be A kínai állampolgárok kötelesek benyújtani ezeket a két további dokumentumot .

  4. A copy of the insurance policy (a certificate from the insurance company containing information on the insurance period and the insurance charge) as well as an insurance card containing the information from the certificate, which is valid on the territory of the Russian Federation during the visa validity period, except for cases based on bilateral agreements.

  The following countries must follow this requirement: Austria, Belgium, Bulgary, Hungary, Greece, Denmark, Israel, Iran, Ireland, Iceland, Spain, Italy, Cyprus, China (only for tourist visas), Latvia, Lithuania, Luxemburg, Malta, the Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Germany, Finland, France, the Czech Republic, Sweden, Switzerland, Estonia;

  5. Originals of the travel documents.

  The following countries must follow this requirement: Algeria, Angola, Afghanistan, Bangladesh, Vietnam, Iraq, Iran, the People's Republic of China, the Democratic People's Republic of Korea, Nepal, Nigeria, Pakistan, Rwanda, Syria, Somalia, Chad, Sri Lanka and Ethiopia;

  Úgy gondolom, hogy a "Az úti okmányok eredete". itt a repülőjegyeket jelenti, de nem vagyok biztos benne.

  Tehát kérdéseim:

  • A repülőjegyek és utazási biztosítások a turisztikai vízumkérelemben Kínában, mint külföldiek (japánok) szükségesek? Vagy ezek a dokumentumok csak kínai nyelvűek, de a weboldal nem zavarja, hogy tisztázza ezt?

  • Az utazási biztosítás tekintetében van-e stand a bevándorlási kapunál, mint Fehéroroszországban, vagy magamnak kell elkészítenem?

  készlet Blaszard 05.06.2018 18:58
  forrás

  1 válasz

  1
 • A jegyek a repülési dokumentumok. Az Oroszországban tartózkodása idejére utazási biztosításra van szükség, és a vízumkérelmével együtt be kell mutatnia.

 • Mivel a vízum az utazási biztosítás részleteit igényli, ezt meg kell rendezni az utazás előtt.

 • válasz adott 17.06.2018 12:41
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket