Elektromos - 50 amperes elhagyott kábelezés a pezsgőfürdőhöz, amely a megszakítóhoz van csatlakoztatva (kívül)

0

50 pólusú kábelezésem van a fedélzeten, egy eltávolított pezsgőfürdőből. A megszakító azon kívül van, amelyhez csatlakozik, hogyan távolíthatok el vagy leállíthatok egy dobozt és fedelét?

    
készlet Jennifer Gabriel 31.05.2015 17:11
forrás

1 válasz

4

Ha elhagyja a megszakítót, akkor csak leállíthatja és / vagy leválaszthatja a csatlakoztatott vezetékeket. A zárszerkezet telepítése megakadályozná, hogy bárki bekapcsoljon. Lehetővé kell tenni, hogy kevesebb, mint 10 dollárt vásároljon a helyi nagy dobozos otthoni javítómű elektromos részlegében, bár lehet, hogy saját lakatot kell szállítania.

Ha szeretné telepíteni egy dobozot a vezetékek lezárásához, akkor egy időjárásálló dobozot szeretne kapni. Ha a vezetékek csővezetékben vannak, kapjon egy megfelelő méretű kiesésű dobozt. Ha a vezetékek kábelben vannak, kapjon időjárásálló perselyt. Szerelje fel a dobozt egy kényelmes helyre, és vigye be a vezetékeket. Ha a vezetékek kábelen vannak, ne felejtsük el a kábelt a doboz közelében rögzíteni.

Miután a vezetékek a dobozban vannak, szereljen fel egy sodrott vezeték csatlakozót minden vezeték végére. Ezután nyomja vissza a vezetékeket a dobozba, és szereljen be egy időjárásálló fedelet a dobozba.

    
válasz adott 31.05.2015 17:38
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket