Hogyan kaphatom meg a fiam útlevelét 24 órán belül?

5

A repülőjegyeket Cancunba foglaltam, és megállapítottam, hogy a fiam útlevele lejárt. Nagy bajban vagyok, és szükségem van a tanácsodra, mit tegyek most? Van-e lehetőség arra, hogy 24 órán belül megkapja azt?

    
készlet J. Williams 12.01.2016 14:17
forrás

1 válasz

9

Lehetőség van nagyon gyorsan megújított útlevélre, de a leggyorsabb szolgáltatást élet- vagy haláleset esetén tartják fenn, amelyek esetében nem tudom elképzelni, hogy Cancunba nyaralhat. Az útlevél megújítása megköveteli, hogy a fia személyesen készítsen (a 16 év alatti személyek számára szükséges) útlevél ügynökség látogatása , miután már találkozott.

Az Egyesült Államok konzuli AFfairs irodája szerint:

Expedited Service at a Passport Agency

If you need a passport very quickly, the best method may be to apply at a U.S. Department of State Passport Agency.

There are 28 passport agencies around the country that can provide expedited service. Many have opened in the last few years and there may be one closer to you than you think. Appointments and proof of immediate international travel are required to apply at U.S. Department of State passport agencies. For a complete list of agencies, click here.

To schedule an appointment, please call the National Passport Information Center at 1-877-487-2778; 1-888-874-7793 (TDD/TTY). The $60 expedite fee is required for each application submitted in person at a Passport Agency or Center. Payment methods include:

  • Major Credit Card – Visa, MasterCard, American Express Discover
  • Debit/Check cards (not ATM cards)
  • Checks, bank drafts, money orders
  • Cash payments must be exact change. No change is given.

The passport agency will determine how best to return the passport in order to meet the customer's documented travel plans. Will Call service is offered for life/death emergencies and immediate travel. Proof of immediate international travel is required for will call service.

Azokra az időskálákra, amelyeket ezekhez általában adnak, a < 8 nap, így azt mondanám, hogy nagyon jól fogod csinálni, ha egy 24 órás útlevelet szeretnél kapni (bár a @Aleks G azt jelzi, hogy a sajátjuk megszerzése ebben az időkeretben képes volt). Mégis hívja a számot, és próbálja ki (ha utazhat az egyik ügynökséghez)

    
válasz adott 12.01.2016 14:28
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket