GE alátét kitöltő, majd csatornáz

1

11/29/18 Egy lakásba költözött, és örökölte ezt a mosodai párot. Ugyanolyan pontos problémám van az alátéttel, mint az OP 19/19/19, kivéve a # modell a GE GFWN1100L3WW. Az alátét sok vizet tölt be, a dob egy vagy két forgást érzékel, majd elvezet, kinyitja az ajtót és villog a szünet gomb. Nincsenek teljes ciklusok. Húzottam ki, 15 másodpercig ismételtem. Ezután próbáltam 15 percet. Tisztítottam a lefolyót a gép alján, valamint a meleg és hideg vízcsövek belsejében található szűrőket. Megváltoztattam a vízbevezető szelepet. Még mindig nincs megoldás. Ellenőrizze a hibakódok tesztjét. Több volt. Megtisztítottuk a kódokat, és újra elvégeztük a teszteket. Van egy E46 (motor vagy vezérlés). A szokásos javító embernek hívták, és még mindig megpróbál információt kapni a hibakód javításáról.

Bármilyen más javaslat, mielőtt feladom és kicserélném a dologot?

TIA

    
készlet Bettie lew 29.11.2018 17:07
forrás

1 válasz

0

A "motor vagy vezérlés" + "kitöltő" + "egy vagy két forgás" + "csatornák" a felső részről a dobmotorral kapcsolatos problémát jelzi. Mivel feltöltődik és elvezet, nem valószínű, hogy a tömlőkhez, szűrőkhöz, a beömlőszelepekhez stb. Kapcsolódik.

Találtam egy webhelyet, amely elmagyarázza, hogyan kerüljön a Service Mode szolgáltatásba. Ez lehetővé teszi, hogy még több diagnosztikát végezzen. A webhely másik oldala az E46-as hibát írja le a következőképpen:

E42/E48/E49/E46/E54 Motor Related Errors

These three errors are motor errors and can be caused by a bad inverter or motor. First, clear the code, exit the service mode and disconnect the power to the washer for at least 30 seconds. Don’t disconnect the power until you exit the service mode because it may damage the control. If the problem persists see the page below.

Ez azt jelenti, hogy:

  • inverter
  • Motor
  • Valamit, ami a motort túlterheli. Mivel "egy vagy két forgatás", a motor legalább valamilyen teljesítményt kap (inverter), és nem teljesen halott (motor). Lehet, hogy valamilyen módon elhasználódott vagy hibásan működik, vagy túl sok energiát von maga után (és a vezérlőkártya érzékeli ezt és leáll), vagy nem elég gyorsan fordul el, vagy túl gyorsan forog (pl. Ha a tárcsa laza). a vezérlőkártya érzékeli és leáll).

Tehát a következő lépések (a szervizmódban bármit megtudhat) lesz, hogy szétszerelje, hogy ellenőrizze a motor laza csatlakozását (kétséges, de soha nem tudja), a szennyeződést elzáró szennyeződés vagy hasonló "egyszerű javítások" ”. Az egyik valószínű bűnös az meghajtó öv (WH08X10048 rész) - ha ez elhasználódott, akkor mindent megmagyarázhat, bár még az 50 dolláros tartományban is van így meglehetősen biztos lehet benne, hogy ez a probléma a megrendelés előtt.

Ha ez nem jelenik meg, akkor a "swap komponensek" módba kerül. A fogás az, hogy egy motorszerelvény (rész WH20X10028) tartomány (jelenleg változhat, ezért nem teszünk „vásárlási kérdéseket”) ") $ 50 és $ 300 közötti vagy annál több, attól függően, hogy honnan kapod, új / használt, stb. Ebben az esetben lehet, hogy ideje új mosógépet keresni.

    
válasz adott 29.11.2018 18:28
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket