Hogyan készítsünk Priming Manifold-ot a medence szivattyú fedelének tetején

1

Arra gondoltam, hogy valami ilyesmit csinálok, hogy segítsen nekem a medencepumpa előkészítésében a szezon elején. Ma találtam egy képet pontosan arról, amit gondolok.

Segíthet nekem azonosítani, hogy milyen részeket használnak a képen, vagy milyen részeket használhatok valami hasonlóra?

Mi a legjobb módja annak, hogy a fémcsövet a műanyag burkolatra lezárja a szivárgás elkerülése érdekében?

    
készlet ben 09.05.2016 21:18
forrás

2 válasz

1

Egy sárgaréz válaszfalat használok, amely Orings-szal van felszerelve. , mint ez a fotó . Adja hozzá a menetes zárószelepet és a tömlőadaptert, és jó lesz menni. Legyen óvatos a lyuk vágásakor, ha szabványos fúrógépet használ, és meg akarja szakítani a műanyagot. Egy lyukfűrész jobb módja annak, hogy csökkentse a törés esélyét. A 1/2 "csőhöz egy 7/8" -es lyukfűrész a 3/4 "-es cső 1-1 / 8" -es lyukfűrészhez a standard méretű.

    
válasz adott 10.05.2016 18:08
forrás
0

A különböző anyagok (kemény / sárgaréz és puha / műanyag) közötti kapcsolat megnehezítése nehéz. A legjobb eredmény érdekében előnyös, ha egy vagy több anyagot áthelyeznek a merevség között, és / vagy a szelepet egy széles lemezre rögzítik, és gumi tömítést használnak a szivárgások / meghibásodások megelőzése érdekében.

Úgy gondolom, hogy egy jó hely az induláshoz az lenne, ha a vízmelegítő nyomáscsökkentő szele 391133 szeit keressük. Lehet, hogy olcsóbb lenne, ha egy régi hulladékot kapnának egy vágólapról, amelyet elvághat. Vagy próbáljon meg néhány esőcső alkatrészt keresni, vagy tanulmányozni az esőkabát építési módszereket. Ami a ragasztót illeti, a merevség ismételten a legjobb. Az epoxi, a szilikon, a calk és a szilikon-tömítő keverékek hasznosak lehetnek.

    
válasz adott 09.05.2016 22:24
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket