Melyik műanyag csomagolás rendben van a sütőben?

2

A televízióban láttam, hogy a szakácsok műanyag fóliát használnak, majd fóliát öntenek egy serpenyőben, melyet sültek. Látom, hogy ez hogyan akadályozná meg az egyes élelmiszerek és az alumínium közötti kémiai reakciót, és esetleg szorosabb tömítést képezhet a serpenyőben.

Honnan tudhatom meg, hogy melyik műanyag fóliát használják a sütőben, vagyis nem olvad az egész bakeware és / vagy élelmiszerem?

  • Keresek egy bizonyos műanyag készítményt?
  • A csomagolás megmondja nekem, hogy egy bizonyos csomagolás rendben van a szokásos sütőhőmérsékleten (300 ° F-425 ° F)?
készlet Debbie M. 19.03.2016 20:23
forrás

1 válasz

2

A műanyag valójában nem éri el a 300 ° F-ot a sütőben.

A Cheftalk hozzászólás szerint a műanyag gőzt szabadít fel, amely a saran csomagolást 212 ° F-ra hűti, ami még mindig az olvadáspont alatt van.

Ugyanakkor nem csak saran-csomagolást kell használni. A Saran csomagolás könnyen megreped, és speciális fóliák vannak az élelmiszerek melegítésére, amelyeket általában reynolonnak neveznek. Ezek erősebbek és ellenállóbbak a vegyi anyagok élelmiszerekbe való kibocsátásával szemben. További információért tekintse meg a fenti fórum szálat.

    
válasz adott 19.03.2016 21:35
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket