ilyen típusú fényképezőgépet használnak, hogy megnézzék, ki halad át a vörös fényen? (Anglia)

1

A Google térképeken (Angliában élek), és még soha nem láttam ezt a kameratípust a közlekedési lámpákon. Ez egy olyan kamera, amelynek célja, hogy megnézze, hogy az emberek vörös fényeket futtatnak-e vagy sem?

Ittvanegyteljesnézetacsomópontról,eztakamerátaközepénlévőfényfelettláthatja

UPDATE:

Valójábanazthiszem,ezegyolyankamera,amelyelkapjaazokat,akikátmennekapiroslámpákon.Tehát,mivelafentikameraegycsomópontbanvan,használnákarra,hogyérzékeljeazautókatafényekmegváltoztatására?

    
készlet Andy Holmes 21.11.2015 21:58
forrás

1 válasz

2

Biztos vagyok benne, hogy a második kép egy sebességmérő kamera: ha be van kapcsolva (legtöbbjük nem egy időben), akkor automatikusan felvesz egy képet a sebességkorlátozást meghaladó autóról, és a a vezető kap egy jegyet a bejegyzésben.

Az első úgy néz ki, mint egy közlekedési kamera, ami nagyon hasonlít a normál CCTV-hez. (Nincs különösebb oka annak, hogy a közlekedési lámpa tetején legyen, kivéve, hogy megtakarítja a másik pólus elhelyezésének költségeit és torlódását.) Valahol egy ellenőrző helyiség lesz, és egy üzemeltető, aki több bankot figyel. Ezek közösek az autópályákon, és nem mindegyik ritka a kettős útszakaszokon, mint például. Az autópálya-ügynökség szerint ez a balesetek észlelése és a biztonság ellenőrzése, nem pedig a közlekedési jegyek kiadása; higgyétek el, amit akarsz.

    
válasz adott 24.11.2015 13:33
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket