A művelet előkészítése a szokásos műveletek egyikét használja?

2

Azt mondja a TPH-ban (160. oldal)

The ready action lets you prepare to take an action later, after your turn is over but before your next one has begun. Readying is a standard action. It does not provoke an attack of opportunity (though the action that you ready might do so).

Véleményem szerint ez azt jelenti, hogy a cselekvés visszafogása magától értetődik?

Ha igen, akkor ezt "használ" a körre vonatkozó szokásos akciómnak, vagy egyszerűen egy módja annak, hogy megakadályozza, hogy valaki mozogjon, normál cselekvést végezzen, majd egy további standard műveletet készítsen?

képletű vegyületeket nyerjük. Ha 30 fokkal mozogok, készen állok a támadásra; amikor megtörténik a megszakításom, az én szokásos cselekedetem (a támadásért) még mindig ott van, vagy „használta” az olvasási aktus. Csak "használják" az olvasási cselekmény, hogy kihasználhassák a megszakítás idején?

    
készlet NeomerArcana 25.03.2016 00:36
forrás

2 válasz

2

I.e. If I move 30ft then ready an action to attack; when my interupt happens, is my standard action (for the attack) still there, or was it "used" by the act of readying. Is it only "used" by the act of readying in order to be utilized at the time of interupt?

A félreértés lényege, ha nem tévedek, ha "készen állok a szokásos akcióm használatára, akkor hogyan fogok fellépni, hogy ténylegesen használhassam, amikor a kész műveletem elindul?"

A művelet előkészítése standard művelet, de a a kontingenciával való áthaladása nem igényel semmilyen műveletet. Ha készen áll egy műveletre, akkor lényegében idő előtt .

Például, ha készen áll egy olyan cselekvésre, amely egy lándzsás személyhez ér, amikor közeledik, akkor a szokásos akciót fogja használni a sorodon. Amikor egy ellenfél felszámít Önre, teljesítve azokat a körülményeket, amelyeket felkészült, akkor az ellenük tett sztrájk nem kimeríti a másik cselekedetet; ez csak megtörténik.

    
válasz adott 25.03.2016 16:20
forrás
3

Do I take this to mean that the act of readying an action is itself a standard action?

Igen.

If so, does this then "use" my standard action for the round, or is it simply a way to prevent someone from moving, standard acting, and then readying an additional standard action?

Ez egy módja annak, hogy megakadályozza, hogy valaki elmozduljon, normál akcióval, majd készenléttel.

    
válasz adott 25.03.2016 01:06
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket