Vannak-e éttermek, ahol valódi kínai ételeket szolgálnak fel Benelux-ben? [zárva]

2

Olvastam ezt a kérdést " Hol tudok enni a nyugati országok kínai éttermeiben található ételeket? , és nagyon kíváncsi voltam. Nagyon hiteles kínai ételeket és mindig tudtam, hogy az Ocidentben felszolgált ételeket mondjuk egy csíkos vagy adaptált változatnak, hogy jobban szolgálja az ízlésünket. Nem vártam, hogy ez olyan radikális legyen. (Kíváncsi vagyok, hogy a sushi valóban kóstolja-e Japánban, vagy ha mégis, mint nekünk).

Lehet-e valódi ázsiai ételeket enni egy étteremben, akár Benelux államokban? Ha igen, vannak olyan útmutatók vagy források, amelyek lehetővé teszik számomra, hogy könnyen megtaláljam őket?

    
készlet nsn 09.06.2014 16:26
forrás

4 válasz

6

Természetesen vannak olyan speciális éttermek, amelyek a "valódi" kínai ételeket kínálják. Nem hiszem, hogy létezik egy általános módszer, hogy megtalálják őket, kivéve azt, hogy megkérik a kínai embereket, akik nem születtek az országban. Ismerik ezeket a helyeket a városban, ahol élnek. Az éttermek kivételével vannak olyan szupermarketek is, amelyek eladják azokat az elemeket, amelyeket nem találsz a saját szupermarketben.

Rotterdamban, Hollandiában, egy kínai kollégámmal egy ilyen étterembe mentem. Az étel nagyon hasonlított a kínai éttermekben.

    
válasz adott 09.06.2014 17:08
forrás
4

A Belgiumban, Antwerpenben, Van Wesenbeekstraat körül található utcák a helyi "Chinatown" néven ismertek. Számos étterem található, amelyeket a helyi kínai közösség üzemeltet és gyakran látogat. A húgom néhány évig Kínában élt, és megerősítette, hogy ott "igazi" kínai ételeket talál. Vannak olyan éttermek is, amelyek ugyanazon a környéken vannak, más autentikus ázsiai konyhákkal.

    
válasz adott 10.06.2014 13:26
forrás
3

Antwerpennek van néhány. Van néhány "Sichuan" étterem。 Próbáltam a "Dragon City" -et, ami elég hiteles, és nem is olyan drága, mint。 Hozzáadás: Langeleemstraat 88,2018 Antwerpen

    
válasz adott 16.03.2015 20:52
forrás
2

Amszterdamban ilyen éttermek találhatók Zeedijkben, a legközelebbi Nieuwmarkt utcában, valamint néhány környező utcában. Valóban Amszterdam kicsit, ami "majdnem" Kína város.

    
válasz adott 16.03.2015 21:27
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket