Miért nem célozta meg a Halálcsillag ezt a helyet a „Rogue One” végén?

31

A Rogue One alatt azt láttuk, hogy a Halálcsillag képes volt célozni és közvetlenül célozni

the city of Jedha.

Tehát miért, a film vége, nem

fire directly at the archive? They hit what seems to be a location far out in the water, next to the island.

    
készlet Jakob Klein Petersen 16.12.2016 08:02
forrás

10 válasz

48

Azt hiszem, azért volt, mert nem akartak várni, hogy ideális helyzetbe kerüljenek.

A Halálcsillag emelkedett a látóhatárról, és a támadásra helyezte magát. A hatalmas harci állomások ilyen fokú átfordítása néhány fokig is sokáig tarthat (ha figyelembe vesszük az ANH lázadói bázisán lévõ lövöldözést, ahol sikerült egy egész hadjáratot telepíteni, és elpusztítani a halálcsillagot, mielõtt elõfordulhatnának az bolygó).

Tarkin pontosan tudta az előző támadástól, hogy mi a robbanás sugara, és valószínűleg nem akarta várni, hogy a helyszínre kerüljön, hogy elérje a cél halott pontját, amikor tudta, hogy egyébként is eléri a célt.

(az univerzum-válaszon kívül: így érzelmi véget érünk el)

    
válasz adott 16.12.2016 09:11
forrás
24

A Scarif lövés tökéletesen célzott. Látta, hogy a lövés a Scarif létesítmény óriási antennáján ment keresztül, megölve Orson Krennic igazgatót az óceánra való ütközés előtt?

Talán a halálcsillag a fényes rádióforrásra törekedett, mint a Scarif archív helyének jó közelítése.

Bár a zöld sugárnak körülbelül 40 tonna TNT-t kellett volna elhelyeznie az antennába, amelyen átment. Sajnos, a filmesek nem gondoltak erre a kisre.

    
válasz adott 17.12.2016 00:07
forrás
16

A szög sokkal nehezebb volt.

A halálcsillag egyenesen Jedha felé forgatott. Ez egy tervezett megsemmisítés volt, hogy megmutassák hatalmát és eltávolítson néhány lázadót.

Az archívum lövése nem tervezett. Nem tudták, hogy a lázadók támadnak. Láthatjuk, hogy a lézer eléri az archívum tetejét, és sík szögben folytatja a talajt. Bizonyos jelenetekben a Jedha-ban láttuk a tetején lévõ robbanást, de ez nem a halálcsillag képe volt, hanem inkább a portál fölött látható.

    
válasz adott 16.12.2016 09:21
forrás
8

Van egy régi vicc, ami így megy

Close only counts in horseshoes and nuclear war

Nem kellett egyáltalán bejönniük az archívumokba. Csak elég közel állj hozzá, és a sokkhullám meg fogja csinálni neked

    
válasz adott 16.12.2016 21:11
forrás
8

Ez a kérdés bosszantott engem. Valószínűleg az a dolog, ami a legkevésbé érzékelhető a filmben (jól, együtt Xwingrel, aki nem üt egy nagy kövér shuttle-t, amely a bázis elején áll, amit céloz.)

Úgy gondolom, hogy ez a reshots-hoz kapcsolódik. Ha megnézi a pótkocsik, a tv-hirdetések és az ilyen képek képernyőképeit, gyorsan felfedezheti, hogy a film első kivágása nem ér véget ugyanúgy.

Először is, még mindig egy olyan jelenetből, amely nem a végső vágásba került, láthatja, hogy mit hiszek az archívum nélkül az antenna tetején (a távolságban) , a bal oldalon):

antenna nélküli archív épület tetején http: //www.seat42f .com / wp-tartalom / feltöltések / 2016/10 / AN1-FF-000073.jpg

Úgy tűnik, hogy a kezdeti vágásnál az antenna nem volt antenna.

Másodszor, a Jyn & a banda homokos strandokon fut a halálcsillag tervekkel.

Példa (rengeteg más):

NézzemegeztadolgotJynbalkezében?DetahStartervei.Tehátazarchívépületenkívülnyíltak,atervekkel.

Harmadszor,ugyanolyanjólláthatóan,hogyugyanazonatöröltjelenetenmégmindigvoltegymásikedényantennavalaholascarifonafilmelsőkivágásánál(lásdajobbfelsősarokban):

Ezért meggyőződésem, hogy a kezdeti vágás során két különböző hely volt. Az épület ellopta a tervet és egy kommunikációs komplexumot az antennával, amit a tervekről küldtek. Ez megmagyarázza, hogy miért nem célozza meg a halálcsillag maga az archívum épületét (annak ellenére, hogy a fent említett sor a filmben valóban beszélt - ami az első helyzete volt a jelenetnek, mivel nem illeszkedik a látványhoz) , célpontja távolabb lett volna: az antennakomplexum. Tudom, hogy ez nem magyarázza meg mindent, de még mindig azt hiszem, ez elég szórakoztató elmélet :).

    
válasz adott 20.12.2016 17:19
forrás
5

Biztosan célja a Citadella számára.

A film párbeszédablakból:

General Romodi: Permission to target their fleet?
Tarkin: “Lord Vader will handle the fleet”. "Your target is the Citadel"

    
válasz adott 17.12.2016 03:35
forrás
4

A célzással megbízott katona Hurst Romodi, ugyanaz a katona, aki a ravaszt a Jedha-ra húzta. Miután a csataállomás romboló potenciálját és Tarkin nyomását követve, amint emberileg lehetséges volt, megfigyelte, hogy valóban nem tűnik túlságosan a valóságnak, hogy egyszerűen felvette a lövését, a Death pozíciójában faktoringolva Csillag a Citadellal kapcsolatban.

Meanwhile, Tarkin would put the Death Star to better use by employing it for its stated purpose. He gazed down at Scarif. Such a beautiful place, and he would be among the last to see it.
“You may fire when ready,” he informed Romodi.
The general immediately set to carrying out his world-ending orders.

Rogue One: A Star Wars Story – A Junior Novel

és

“Lord Vader will handle the fleet,” Tarkin said. “The plans must not be allowed to leave Scarif, at any cost.”
Romodi understood. “Yes, sir,” he replied, and began calling orders to his aides.

Rogue One: A Star Wars Story - Official Novelisation

Légy őszinte itt. Az ezer mérföld hiánya nem olyan nagy üzlet, amikor egy ilyen nagyságrendű hiányzás még mindig hit. És heck, sikerült lőniük a Citadella tetejét. Milyen közel áll hozzá?

    
válasz adott 25.12.2016 23:36
forrás
3

Azt hiszem, ez egy egyszerű esettanulmány és szög, ahogyan azt a fentiekben felsoroltuk, hanem azt is, hogy több kárt okozzunk. A Halálcsillag pusztító képessége exponenciális, és így elpusztíthatja az egész bolygókat. A város közvetlen megcélzása elpusztítaná azt, de az óceánba való tüzelés elpusztítaná a bázist, és egy szökőárot küldene, hogy megtisztítsa a maradványokat és bármit, ami maradt.

Rövid válasz - gyorsan akartak lőni, és még mindig megsemmisítik a Citadelt.

    
válasz adott 23.12.2016 03:16
forrás
1

Sajnos az igazi válasznak semmi köze a logikához, a császári taktikához vagy a halálcsillag képességeihez.

A Halálcsillag nagyot lőtt, hogy megnézhessük a horizonton a robbanást, ahogy Jyn és Cassian egymásnak tartották a strandon, tudva, hogy hamarosan meg fognak halni. Hősöket fognak meghalni, és meg kellett néznünk, hogy ez történjen - lassan.

Hihetetlenül érzelmi volt. Miért? Mert látta, hogy a robbanás jön rájuk - és így tették.

Több ezer ember halt meg, amikor a Halálcsillag felrobbantotta Jedha Cityt. Érezte őket? Dehogy. Mert nem láttad őket.

milliárd ember halt meg Alderaanban. Meh. Csak egy bolygó volt a monitoron.

Több mint egymillió embert öltek meg a Halálcsillagon 1. Senki sem törődött vele. Ugyanaz a 2. halálcsillag.

Ez volt az első alkalom, hogy láttunk egy halálcsillag-robbanást, amely nem azonnali halál volt, és drámai volt - de nem volt értelme.

Megalapozták azt, hogy a Halálcsillag sugara megsemmisíti az edényt és Krennicet. Bármelyik TIE Striker, TIE harcos az AT-ACT-nél korábban is megtehette volna.

Miért pusztította el Tarkin az összes császári építészeti tervet (nincs biztonsági másolat) és a Scarif bázist, csak azért, hogy 30 lázadót és egy srácot öljön meg? Nem hiszem, hogy jól megy a császárral. Scarif az, ahol a Birodalom építette a háborús gépet, így azt mondják.

A Tarkin csak a Halálcsillagot használja, és széles célokat tűz ki, hogy létrehozzon egy filmes pillanatot.

Ne feledje, hogy ez egy franchise, ahol az Erő nem ébred fel. Az ilyen adatok fognak őrültnek lenni, kivéve, ha emlékeztetnéd magadnak, hogy csak egy film.

Azt is megkérdezheti, hogy a Birodalom miért épít egy archívumot a TAPES (vagy merevlemezek) architekturális tervek tárolására - és úgy tervezzük meg, mint egy tornyot, mint a szokásos, normál polcokkal rendelkező épületet - amikor tudjuk, hogy van egy Imperial számítógépes hálózat ?! Ez ismét csak egy hűvös akció jelenetre volt tervezve, amely egyenesen egy videojátékból származik.

    
válasz adott 24.12.2016 03:14
forrás
-1

A Codeman biztosan a legjobb válasz.

Összegezve: Ez a parancsfájlban volt.

És a fenti gif-ben világosan láthatjuk, hogy a gerendáknak nincs megfelelő pályája. Talán a gunnery legénysége tudta a bolygó hihetetlenül sűrű légköri rétegeit. Én nem.

Amit meg akarok látni, és mi hozta ide, az a halálcsillag teljes frontális ágyúja, amely alacsony pályán van. Ez teljesen szopni fog.

    
válasz adott 24.01.2017 09:17
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket