Miért nem változtatnak Will és Lyra személyiségei a halottak világában északi fényben a démonok nélkül?

4

A Az Amber Spyglass , Will és Lyra (& Chevalier Tialys és Lady Salmakia) elhagyja a démonokat, amikor áthaladnak a folyón a halottak világában. Ha az Ős anyagaiban az emberek három részből állnak (test / lélek / démon), akkor miért nem tapasztalják a Lyra és Will nagy személyiségváltozásokat, amikor elválasztják őket a démonoktól? Különösen van egy jelenet, ahol a romantikus megértés villog Lyra és Will között. Miért kell ez lehetséges a démonok hiányában? Az emberek válaszolhatnak arra, hogy valójában vannak olyan változások, amelyeket nem vettem észre, vagy egy (univerzumban) magyarázatot adok arra, hogy miért tűnnek ugyanazok.

    
készlet Bug Catcher Nakata 21.06.2016 12:17
forrás

1 válasz

3

Igen, általában nem lehet elválasztani a testet a démontól, de ezek nem voltak normális körülmények. A Halottak földjében voltak, ami a különbségnek tűnik. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem volt sem könnyű, sem mellékhatások nélkül.

Vannak olyan esetek, amikor a demontól való elválasztás (hosszú távú vagy hosszú távú) lehetséges: többek között boszorkányok és sámánok. Az IIRC egyaránt nagyon konkrét helyet és rituálékot foglal magában a sikerhez.

A megemlített testőrök interised volt, amely elválasztja a kapcsolatot a démonhoz, és nem választja el tőlük az adott periódust / távolságot, és akkor is nem volt 100% sikeres. Néhányan azonban nem túlélik ezt a folyamatot.

A második kérdéssel kapcsolatban - elválasztottak a démonoktól, de nem állandóan. A kapcsolat még mindig ott van. Semmi sem akadályozza meg őket normálisan. A hiánya nem létezik.

    
válasz adott 28.06.2016 14:30
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket