Need betonlapokat a hátsó udvarban mozgatni

4

A háztáji pizzasütőt építek, és az építési utasítások egy részét három betonlapot építik be (2, melyek 47 "x 20" x 5,5 "és egy másik 47" x 29,5 "x 5,5"). Azt kéri, hogy a lapokat sík felületre öntsük, mint egy garázs padlót.

A garázspadlóimba öntöttem őket, anélkül, hogy gondoltam, hogy a fenébe jöttem a hátsó udvarra és a CMU-bázis tetejére, amely 5 kurzus magas (tehát egy kicsit több mint 42 hüvelyk magas). Át kell mennem egy kerítés kapun keresztül (ha eltávolítottam, egy 33 "széles távolságot hagynak egymás mellett.

Azt hittem, hogy a motoremelő nagyszerű lenne, de a lábak tájolása túlságosan széles lenne ahhoz, hogy átjuthassak a kapu kerítésén. A következő ötletem az volt, hogy egy A-keretet építsek fel, hogy felemeljék a szánra, hogy a hátra szállítsák, majd az A-keretet, amely lánccal esik, növelje.

Mit gondolsz a megközelítésről, vagy van egy másik?

Úgy gondolom, hogy a két kisebb lap körülbelül 450 £ -ig, a nagyobb lap pedig közel 800 kg-nak felel meg.

    
készlet Rod 01.11.2015 21:08
forrás

6 válasz

3

10 stout férfi, hogy a lapokat a szélén, majd a naplóhengereket, az egyiptomi stílust. Talán egy kis rámpa a végső pihenőhelyükre.

    
válasz adott 01.11.2015 22:17
forrás
3

155 font egy köbméternyi lábon a betonra jellemző szám. A köbös láb 12x12x12 hüvelyk, vagy 1728 köbméter. A nagyobb lap 7,625,75 ci-nak felel meg, és körülbelül 684 font. A kisebb födémeknek kb. 464 kg-nak kell lennie.

Ha egy hónapig nem gyógyultak meg, gyengék / törékenyek és nehézkesek lesznek. Tehát érdemes egy hónapra gondolkodni, amíg gyógyulnak és erősebbek lesznek. Vizet adjon alkalmanként (és nem, nem vagyok viccelem.)

Egy dollyra törekedtem, és a lapot betöltöttem, hogy a dolly át tudjon dobni a kapun. Ellenkező esetben egy 3 vagy 4 kerekes kocsi. A magas (hosszan kezelt) dolly a tőkeáttétel előnyét nyújtja. Ékek és aljzatok, hogy felemeljék a födémeket a garázs padlójáról, így a dolly le lehet csúszni (lapos) a betöltéshez.

Valaki készen álljon arra, hogy leállítsa a kerekeket, ha vannak lejtők.

A görgők egy másik lehetőség, de a legénység nélkül nehezen kezelhetőek, hogy egyenesen kopogtassák őket, és a hátsó oldalról az elejére futjanak. Szükséged lesz egy kemény útra (fa deszka vagy rétegelt lemez) a fű fölé a dolgozók számára. Szükség lehet erre is, attól függően, hogy milyen gumiabroncsok vannak, ha dolly vagy cart használ.

A motoremelőnek még mindig van értelme felemelni őket (a kapun áthaladhat), vagy számos más stratégia létezik - de bérletem (vagy ha megvásárolom, ha más célra használod) egy motoremelő az egyszerűség érdekében és megbízhatóságát.

    
válasz adott 01.11.2015 23:43
forrás
1

Ez egy kemény. Azt hiszem, a jármű használata lenne a legjobb, de nem látom, hogy átjutnék a 33-os kapun.

Azt hiszem, van valami, ami alacsony és szűk. Erős fém platform teherautó

működhet,akeményrészablokkokataplatformravésné.Valószínűlegafűrészárutiselkellhelyezniaföldreateherautóelőtt,azthiszem,akerekekaföldbeásnak.(Sohanemláttamezekközülegyiketkültérikerekekkel.)Hakét8'darabrétegeltlemezthasználtál,elégkeskenyenvágva,hogyátjuthassonakapukon,akkorkicserélhetedőketésnyúlhatsz8-raegyszakaszon.

Egypalettajack

A

lehet egy jobb tét, valószínűleg meglehetősen könnyű használni egy kart egy fa elhelyezéséhez a blokk közepe alatt ahhoz, hogy elég magas legyen ahhoz, hogy felemelje a palettacsatlakozóval. Még könnyebbé is építhetsz egy palettát a blokkok számára.

Ha egyáltalán van egy lejtő, akkor óvatosnak kell lennie, hogy ne érjen el tőled. Lehetőség van arra, hogy leengedjük, vagy csörlővel, vagy előremutatóval emeljük azt, ha csak a kerekek alsó részén tartjuk a kártyát.

    
válasz adott 02.11.2015 10:11
forrás
1

Határozottan a raklapemelő javaslata lesz. Három van, és mindannyian kezelni tudják a 2000kg-ot (4400 £), így a súly nem jelent problémát. Használjon egy pár rudat a fa csomagolókon, hogy felemelje a padlóról, amíg nem kap kocsi alátéteket. majd futtassa le a raklapemelőt, és engedje le az aljzatokat.

Állítson be néhány deszka vagy 3/4 "rétegelt lemez (mindaddig, amíg az útvonalon nincs nagy csík), hogy a tömör kerekek futhassanak.

A felsőkészítéshez egy „anyagemelőt” használok. Ezeket az acél gerendákat mennyezetig emelik fel és szuper könnyű, szuper biztonságos és nagyon könnyen kezelhető, még nagy terhelés esetén is. Itt az Egyesült Királyságban bérelhetők. Genie itt a közös márka. link .

Remélhetőleg van valami hasonló az Ön számára?

Másodszor a várakozás. A megerősítetlen beton feszültség alatt nagyon hajlamos a repedésre. Havi minimum.

Legyen nagyszerű történet a unokáknak ...

    
válasz adott 04.11.2015 07:46
forrás
0

Nekem volt egy gránit sziklám, amelyik olyan nagy volt, mint egy emlékeztető felirat, amit el kellett helyezni. Egy motor emelőt használtam, hogy felemelhessem a targoncámra egy kövezett parkolóból, majd az egészet az erdő széléhez közel helyeztem, ahol csak úgy kellett beállítani. Fadarabot használtam az emelőhöz, hogy a végső pihenőhelyre jussam, bizonytalan volt, időnként ijesztő, de lassú és szándékos voltam, és megtettem. Az átjáró csak 10 láb hosszú volt.

A lehető legalacsonyabb szinten tartottam, és gondosan figyeltem, hogy hogyan mozdult el a nagyon rövid láncban, amit felemeltem.

    
válasz adott 02.11.2015 02:10
forrás
0

Vágja félre (vagy harmadra) a szekciókat, hogy azok valamilyen módon kezelhetőek legyenek. Egyszer a helyszínen ugyancsak tűzálló cementekkel együtt lehetnek holtoltak. Továbbá, ha 3/4 CDX rétegelt lemezből is készíthet egy csúszást az ágyhoz és néhány favázashoz, akkor viszonylag egyszerű a blokkok vontatására egy járművel.

    
válasz adott 02.11.2015 03:42
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket