Kísérő barátja Kanadai vízumért?

4

Szeretnénk ellátogatni Kanadába egy rövid távú idegenforgalmi vízummal. 4 éves család vagyunk, de van egy családi barátunk, aki velünk utazik. A vízumkérelem online kérése és a kérdőív kitöltése során további családtagokat kér, akik utaznak velem, és dokumentumaikat, így a család barátunkat is felveszi a listába? Ha nem, hogyan kezeljük ezt másképp?

Mind a kettő azonos kérelemben jelentkezett az Egyesült Államok / Egyesült Királyság vízumára egy alkalmazásban. Csak meg kellett említenem a velem utazó embereket, csoportként alkalmaztunk, és interjút mentünk. A vízumot sikeresen megadtuk.

    
készlet Asad Moeen 04.05.2017 08:22
forrás

1 válasz

1

Kanada nem nyújt be vízumkérelmet egy csoport számára, bár ugyanazon borítékban be tudja nyújtani családtagjait, és hivatkozhat a barátodra az alátámasztó dokumentációban, de nem családtagként.

Can I fill out one visa application for my whole family if we are travelling together?

No. Each person must complete and sign the Application for Temporary Resident Visa (IMM 5257), as well as any other forms needed. Each applicant aged 18 or over must also complete the Family Information form (IMM 5645).

You can submit all family member applications in the same envelope with one payment receipt for the total fee for all of your applications.

Parents or guardians can help children fill out their forms. Parents or guardians must sign the forms for any children under the age of 18.

A barátodnak, aki a látogatásod során családodat kívánja kísérni, külön kell alkalmazni, de ugyanazt az útvonalat, valamint a az alkalmazását támogató dokumentumok . Különösen az utazás céljának magyarázatának tartalmaznia kell olyan információkat, amelyekkel kapcsolatban mások, akikkel utazni fognak (családod).

És minden interjú során természetesen megvitatná mindenkit.

    
válasz adott 09.05.2017 05:11
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket