Mely javítások vannak a Keep-on a Shadowfell-en?

9

Ezt a kérdést enyhén inspirálta a ezt , azzal a különbséggel, hogy felhozza a 4E modult, < Tartsa a Shadowfell-en . Ezen a ponton általánosan ismert, hogy a KOTSF-et sokféleképpen megtörik, az első harc (egy csapda, menekülés) önmagában is elégséges bizonyítékként szolgál. Most, KOTSF-nek van néhány érdeme, például egy jól megtervezett és átgondolt bázis, Winterhaven. Még azt is állítanám, hogy az NPC-k és a történet elég jól megtörtént egy WOTC-kiadvány számára. Ez azt jelenti, hogy szeretném kihasználni ezt a kampányt, amikor néhány D & D-newb barátot RPG-re húzok, de nem akarom kidobni a babát a fürdővízzel, azaz. az egész modult csak néhány (nagyon) rosszul megtervezett szempontból kell eltávolítani.

Milyen javítások vannak a a Shadowfellen ? Ezeknek a javításoknak vagy modikoknak, vagy mi nem kell hivatalos WOTC-nek lennie, bár ez előnyben részesülne. Érdemes még megpróbálni kijavítani a modult, vagy nincs túl sok időigényes DM-erőfeszítés nélkül?

Oldalsó feljegyzés: A fenti KOTSF ingyenes pdf-verzióját a fenti WOTC-webhelyről összekapcsoltam mindenki számára, aki nem ismeri, vagy frissítésre szorul, mielőtt válaszolna.

    
készlet Sorcerer Blob 06.06.2011 16:13
forrás

3 válasz

3

Néhány más KotS remixet találtam:

link link

Ez a téma a világon beszél róla. link

    
válasz adott 15.06.2011 20:20
forrás
7

Néhány ismert javítás. A legfontosabb, bár nem hivatalos, az a Alexandriai webhelyen található. Újra összpontosítja a harcokat, eltávolítja a találkozókat vagy eltolja őket időben, hogy hihetőbb és élvezetesebb élményt nyújtson.

A WotC népe is újból kiadott, és a rögzített kaland most ingyenesen letölthető a TryDND webhelyéről .

Egy példa: az első találkozás, amint az eredetileg kijelentette, az ellenséget a párt előtt, és nem a kövek mögött, ahogy kellene (a szöveg azt mondja, hogy elrejtve vannak).

Olvastam egy másik javításkészletet a elevenfootpole címen. Ha helyesen emlékszem, az anyagot az első hivatkozásomon helyettesítenék.

    
válasz adott 06.06.2011 17:31
forrás
5

A szörnyek frissítése

Ha csak egy dolgot változtat, frissítse a szörnyeket a legújabb szörnyeteg alapján. Alacsony szintű korai játék szörnyek hajlamosak bűntudatosan fölött vagy alatt. A triviális változás az lenne, ha megragadná a Monster Vault-t, és csak használjon szörnyeket belőle, szükség esetén átdolgozva.

Az elemek frissítése

A tartósan felajánlott varázslatok előzetes PHB. Tekintettel azóta megjelenő nagy mennyiségű elemre, használjon kívánságlistákat, az új véletlen kincses csomagküldő módszert, vagy a saját ítéletét, hogy a tárgyi ritkaságot és a hatalmat sorba hozza. Amikor a DM-n keresztül játszottam, a pártunknak (4 újszülöttnek és ... nekem) hatalmas lerakóhelyet kellett adnia a halálozási arány csökkentésére. Általánosságban nem ajánlom, de a rendszerszerzés mindig jó dolog.

Egyéb beszélgetés

Itt a változásokról és módosításokról beszélünk. Azt javasolják, hogy a hivatalosan felülvizsgált verzió jobb. És ez a megjegyzés azt sugallja, hogy a kincsesedés mértéke éppen így van túl alacsony.

    
válasz adott 07.06.2011 04:19
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket