ad egy hőmérőt vagy „dimmert” a szekrényventilátorhoz

0

Van egy AC szekrényventilátor, amely egy 2 szekrényt fűtő szekrényt és egy pár külső merevlemez-meghajtót hűt, amely 24/7.

A ventilátor azonban gyorsan és hangosan fut, és csak a levegő állandó áramlását igényli a szekrényben.

Kíváncsi vagyok, hogy van-e biztonságos módja annak, hogy hozzáadja:

 • valamilyen termosztát, amely be- és kikapcsolja a ventilátort, amikor a hőmérséklet meghalad egy bizonyos hőmérsékleti zónát.

 • egy „dimmer” vagy feszültségszabályozó, amit be tudtam helyezni, ami visszahívná a ventilátor sebességét.

 • mindkettő?

 • A ventilátor egy 115 V-os Toyo Fan (modell: ustf80381153w ).

      
  készlet Meltemi 10.01.2015 22:12
  forrás

  2 válasz

  2

  Ebből sokkal csendesebb rajongókat készítenek. A szórakoztató központok kipufogógáz-ventilátorrendszereinek számos módja van arra, hogy ott vezessen. Google Szórakoztató központ kipufogó ventilátor és nézzünk meg néhány elég sima tervet. Volt egy pár, amely „automatizált” volt

  Ha 120v-t használ, mindig kaphat egy padlóventilátor-termosztátot és csatlakoztathatja azt a ventilátor teljesítményével. valami ilyesmi, mint ez a egység. 50 fokról 120 fokra állítható. Vagy ilyesmi, mint ezt , ha azt szeretné, hogy a szekrényen kívül jól nézzen ki.

      
  válasz adott 12.01.2015 06:18
  forrás
  1

  Lehet vásárolni egy motorfordulatszám-szabályozót, de meg kell vizsgálnia a specifikációkat, hogy ellenőrizze, hogy működik-e a ventilátorral. Nem tudom eléggé a területen, hogy elmondjam neked, kivéve azt, hogy létezik.

  A termosztát által vezérelt relé meglehetősen egyszerű - vásárolhat egy egyszerű 120v-os relét és csatlakoztathatja azt egy hagyományos otthoni termosztáthoz. Vagy vásároljon valamit kisebbre.

      
  válasz adott 11.01.2015 03:41
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket