Transzfer rács elcsúszása

2

Most befejeztem egy új otthon építését, és az Energy Star minősítés részeként minden hálószoba ajtó fölé kerültek az átviteli rácsok, amelyek lehetővé teszik a levegőcserét az ajtók zárásakor. A probléma az, hogy a hang (és egy kis fénymennyiség) szabadon halad át a szellőzőnyílásokon, amelyek tiltják az ajtó bezárását. Elolvastam, hogy a szellőzőnyílásokba kell beilleszteni egy terelőlemezt, hogy a levegő áthaladjon, de elhalt hang. Nem találok semmilyen részletet arra vonatkozóan, hogy hol tudom megvenni ezt, vagy milyen anyagokat tudok használni annak megépítéséhez. Minden tanácsot nagyra értékelnénk.

    
készlet Nathan Roe 23.12.2014 15:17
forrás

3 válasz

1

Kipróbálhatná a terelőlap kiépítését egy kemence szűrőből. A szűrők lehetővé teszik a levegő áthaladását, de megakadályozzák a fény és a hangrész nagy részét. A drágább építésű drágább típusú szűrők és a HEPA-minősítés valószínűleg jobb hang- és fényszűrést biztosítanak, mint az olcsóbb vékony lapos szűrők.

Ön megadta, hogy tanulmányozza az oldalát, hogy milyen típusú féktárcsa illeszkedik a rácsok mögé.

    
válasz adott 23.12.2014 16:03
forrás
1

Épülettudomány egyszerű fémlemezeket javasol. Biztosan hatékonyak lesznek a fény megakadályozásában. Valószínűleg nem a leghatékonyabb hangszigetelés, de elegendő lehet az ajtóval való párosításhoz.

    
válasz adott 23.12.2014 19:34
forrás
0

Néhány nagyteljesítményű súrolópad (Scotch-Brite típus) emlékeztet. Még nagy kerek lapokat is készítenek a padlótisztítókhoz. Meg tudná vágni néhányat, és belehelyezni.

Néhány rendelkezésre álló klímaberendezés szűrőbetét nehéz és zöld, mint pl. megpróbálhatnád néhányat.

    
válasz adott 26.12.2014 06:42
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket