Volt-e valaha a Keen fegyverfejlesztés költsége vagy errata?

5

Feltételezem, hogy a kérdést meg lehetne változtatni: Keen mindig +1-es javítás volt a 3e és a 3.5e-ben?

Néhány éve játszom ezt a játékot, ugyanúgy, mint egy másik játékos is, aki gyakran a játékot is nagyon jól követi.

De mindketten meglepődtünk, hogy a Keen +1-es javítás volt a 2003. júliusi DMG nyomtatásomban. Olyan hosszú ideig játszottuk a +2-ként, de nem tudjuk, miért.

Feltételezem, hogy valószínűbb, hogy két ember egyszerűen rosszul emlékszik - de nem férhetek hozzá a D & D 3e anyaghoz sem, és talán a régebbi rendszer néhány jellemzője is belekerült a játékba. . . A D & D 3e életének és annak felülvizsgálatának egy ideje alatt Keen költségváltozása?

    
készlet NFeutz 14.10.2017 22:29
forrás

1 válasz

4

Még a Dungeon mester útmutatóban (2000) a dnd-3e , 187. oldal varázslatos fegyver különleges képessége lelkes +1 egyenértékű. (Ezt a 3e SRD-vel lehet megerősíteni, ami valószínűleg a leginkább hozzáférhető itt .) nincs tudatában annak, hogy a mágikus fegyver különleges képességének keen D & ; D 3.5e.

Ugyanakkor elképzelhetem, hogy a 3e 3e keen mágikus fegyver különleges képességének olcsó jellegét megakadályozó csoport. A 3.5 felülvizsgálat előtt, a kritikus fenyegetések szorzóinak módosítása például a keen és a feat Továbbfejlesztett kritikus kumulatív volt, ami triviálisnak bizonyult, például, hogy mindkét és néhány más trükköt alkalmazzuk, hogy a scimitar szinte minden egyes kritikánál fenyegetett volna sztrájk… természetesen, ha a cél AC-je is teljesült vagy meghaladta. Kombinálja ezt a vorpal fegyver speciális képességének előzetes verziójú verziójával, amely a bármely kritikus találatnál indult (ahelyett, hogy a post-revízió természetes-20-as csak vorpal ), és ez elég erős recept. Talán az Ön csoportja korán elkezdte ezt a házszabályt, és az asztalnál annyira szabály lett, hogy még a felülvizsgálat után is fennállt, amikor már nem volt szükség rá?

    
válasz adott 15.10.2017 10:08
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket