Hogyan javíthatok egy fűtőszelepen lévő tapadó hőmérsékletmérőt?

3

Az épület fűtési rendszerének vízvezetéke hőmérsékletmérővel rendelkezik a kimeneti és a bemeneti csöveken. Az egyik ilyen mérőpálca - meg tudom mutatni a megfelelő hőmérsékletet, ha megérinti a mérőműszert elég keményen, vagy meghúzva a tárcsát.

Úgy tűnik, hogy egy grub-csavar tartja a helyén. Lehet-e cserélni ezeket a mérőket, és vannak-e beszállítók az Egyesült Királyságban?

    
készlet RedGrittyBrick 13.02.2012 15:26
forrás

1 válasz

3

Lehetőség van arra, hogy kicseréljék ezeket a ... A legfontosabb lépés az lesz, hogy győződjön meg róla, hogy a rendszer ki van kapcsolva és teljesen ki van nyomva, mielőtt megpróbálná eltávolítani a régi gage-t. @PeterLoron helyes, hogy a rézcsavar a tetején (technikai kifejezés) a nyomás felszabadítására szolgál. A helyettesítő szelepek számos online áruházban találhatók, például: itt , itt vagy itt . Amikor eltávolítja a hőmérőt a sorból, a hátsó rész úgy néz ki, mint alább: Hőmérséklet-fokozat vissza. http://s3.pexsupply.com/images/products/zoom/tw25-cb2-250-25-2.jpg .

Ezek a szelepek különböző méretekben és különböző szálmintákban találhatók, és néhány esetben, ha a hátsó nézéskor nem látja a hatszög alakú alakot, hogy egy csavarkulcsot nyerjen vissza a hátsó részre, néhányat még forrasztanak ( lehet, hogy segítségre van szüksége, ha ezt a típust kicseréli, ha nem ismeri a forrasztást. Ön dönthet úgy is, hogy azt egy temp / nyomásmérővel helyettesíti.

    
válasz adott 02.05.2012 01:57
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket