70-es film egy vonat / autóbalesettel zárul [zárva]

A 80-as években a TV-ben láttam, amennyire csak tudtam, hogy a 70-es években készült. Fogalmam sincs a címről, a szereplőkről vagy a telekról, de emlékszem a végére:

Egy férfi és egy nő országutakon vezetett, megpróbálva elkerülni a rendőrséget. Lehet, hogy céljuk az volt, hogy átlépjék a megyei vonalat. Rendőrségi szkennerük volt, és a seriff rádió utasításait a képviselőknek hallgatták.

A házaspár egyre több dobozba került, amíg az egyik helyettes nem sugárzott vissza, hogy sehol nem volt ott, ahová azt mondták. A pár aztán rájött, hogy a seriff a pozíciókat / munkaerőt blöffölte, így boldogan megtörték.

Átkelnek egy vasúti pályán, és hirtelen megütötte a vonat. Roll hitelek.

Valaki ismeri ezt a filmet?

    
készlet zim 09.08.2014 20:13
forrás

1 válasz

Ez úgy hangzik, mint Dirty Mary, Crazy Larry .

Larry Rayder írása:

Larry and Deke are a small time car racing duo who rob a grocery store, and plan to use the proceeds to buy an expensive race car in order to win more races and break in to the professional NASCAR circuit. Their escape with the loot does not go as smoothly as planned when Larry's one night stand, Mary, tags along for the ride. One step ahead of an obsessed Sheriff, they manage to evade several police cruisers, a high-performance police interceptor, and even a helicopter, in their 1969 Dodge Charger R/T. Almost...

Ez a "Majdnem ...", amire emlékszel. Ahogy Crazy Larry rájön, hogy valójában a tiszta, mindhárom versenyző ünnepli, amikor elindul egy autópályán. Ők csak egy nem ellenőrzött vonatútátkelőhelyen haladnak át, amikor Dirty Mary látni fogja a következő vonatot. Autójukat elhomályosítja a hatás.

    
válasz adott 09.08.2014 20:24
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket