Mi igazán emlékszik a Loganra, amikor kísérleteztek?

2

Az x-men 1 alatt Logan emlékszik / álmodik arról, hogy hányszor kísérleteztek (ami ugyanaz volt a kísérlet), amelyet a Wolverine Origins-ben is megmutattak, vagy jól gondolom, hogy ugyanaz a kísérlet volt az Adamantium karmai.

x-men 1

Eredeti Wolverine

Ugyanakkor észrevettem, hogy a kísérlet, ahol az Adamantium karmai a Wolverine Origins-ben kaptak, nem hasonlít arra, amit Logan az x-férfiak álmaiban emlékszik 1, így a kérdésem ...

 • Ez ugyanaz a kísérlet, amelyről emlékszik / álmodik?
 • Ha nem, akkor mi a kísérlet?
 • Sajnálom, ha ez egy noob kérdés, új vagyok az x-mennek, de a válaszokat nagyra értékelnék. :)

      
  készlet Izumi-reiLuLu 30.06.2014 14:34
  forrás

  3 válasz

  2

  Az Origins film az X-men után jött 1. Azóta megváltozott a művészet iránya, amely a különbséget jelenti.

  A történeti magyarázat az, hogy a Logan nem emlékszik megfelelően arra, hogyan történt. Ha emlékszik rá, egy traumás élmény vizuális rekonstrukciója. Egyszerűen fogalmazva, hogy emlékszik rá! Az egész Adamantium golyó a fejhez igazán jó emlék. Az írók / művészeti igazgatók tudták, hogy ez megmagyarázhatja a jelentős különbséget, és így a jelenet szépnek és reálisnak tűnt.

  Mindkét stílus jobban illeszkedik az adott filmhez, úgyhogy azt hiszem, mindent a legjobbnak talált. És mi maradunk a kérdéssel, az emlékei teljesen helyreállnak?

      
  válasz adott 02.07.2014 02:39
  forrás
  0

  Wolverine adamantium golyót kapott a fejére, az összes kifejezett emlékére rántva. Minden filmben Wolverine állandó amnézia van arról, hogy ki ő és múltja. Az amnézia teljes memóriaveszteségként jelenhet meg, a rövid távú memória hosszú távú, vagy erősen széttöredezett és torzított memóriákra való átadásának lehetősége a memóriavesztés okán (ebben az esetben a szélsőséges fizikai trauma) alapján. Ráadásul a memória törékeny, és a visszahívott emlékek változhatnak az azt követő események, illetve az életkor vagy a végeredmény alapján. Az emlékek szubjektívek és könnyen kompromisszumok (érzelmek, mennyi idő múlva történt, gáz világítás stb.). Az agy is megpróbál kitölteni üres helyeket a memóriában logikai következtetésekkel. A kezelési mechanizmusok, az agy egy nagyon bonyolult gép.

  Mivel álmait a sérült szemszögéből mutatják, az Origins (az aktuális események) és a Logan rémálmaival (torzított emlékekkel) kapcsolatos különbségek könnyen megmagyarázhatók. Amnesia / PTSD és szubjektív / sérült visszahívás.

  Gondolj csak az utolsó alkalomra, amikor álmodtál, és megpróbáltad emlékezni rá. Elkezdjük kitölteni az üres lapokat, de valószínűleg nem töltötte be azt, amit valóban álmodott.

      
  válasz adott 01.07.2014 07:14
  forrás
  0

  Az X-Men Origins egyik Blu-Ray szolgáltatásának egyikében: Wolverine, a rendező Gavin Hood megállapítja, hogy mind az „új” alkáli-tó, mind a „különböző” kötési folyamat változatai azért vannak, mert ezek az események itt és én idézet: "Van alkáli tó. Itt van az alkáli tó változata." Megjegyezzük azonban, hogy ez az a rendező, aki úgy döntött, hogy a Deadpool száját becsukja, képes lesz rávenni a szeméből az optikai robbanásokat, és beágyazni a katanáit a karjaiba. Ha a Gavin Hood soha nem jön bárhová az X-Men franchise közelében, akkor túl hamar.

      
  válasz adott 05.09.2015 00:46
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket