Overeday vízum, C1 / D megújítás

1

Van egy C1 / D vízumom, amelyet már több mint 3 éve dolgoztam tengerjáró hajókon. Soha többet nem töltöttek el vagy semmi, és van egy ESTA, hogy utazzak az USA-ba. Ez az utazás 1 hónapig eltelt. Megszűnik-e a C1 / D és a jövőben lehetetlen megújítani a munkát, még foglalkoztatási levélben is?

    
készlet User481516 25.01.2018 00:51
forrás

2 válasz

2

Jogi szempontból a vízummentességi program túllépése nem érinti közvetlenül a vízum érvényességét. Bármikor, amikor megpróbál belépni az Egyesült Államokba a legtöbb nem-bevándorló vízummal, meg kell elégítenie a tisztet, hogy nincs bevándorló szándéka, és a múltbeli bevándorlási jogsértések minden bizonnyal negatív tényező a tisztviselő határozottságában.

    
válasz adott 25.01.2018 07:02
forrás
1

Előfordulhat, hogy a vízumot nem törölték automatikusan, de legközelebb, amikor megpróbál belépni az USA-ba, a korábbi túlteljesítés valószínűleg megjelenik a CBP-tiszt számítógépén, és megtagadja a belépést, a vízumot törölni fogja, és te ' elutasítják a belépést.

Ez a legrosszabb eset.

Az I94-es felvételt online megtekintheti, és megnézheti, hogy az indulást rögzítették-e, de ha nem, akkor több kérdés merülhet fel, amelyekre nem válaszolhat anélkül, hogy a fenti forgatókönyvhez vezetne.

Ahogy a @Patricia Shanahan megjegyzi, sokkal jobb, ha 180 napnál rövidebb ideig marad, így ha még országban van, próbálja meg a lehető leghamarabb elhagyni.

    
válasz adott 25.01.2018 02:18
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket