Melyek a Clu két orbs használja a Sam harcában a Rinzlerrel?

5

Amint Sam bevezetésre kerül a játékokban, legyőzi a harcosokat, és párosul Rinzlerrel. Ahogy a csata megkezdődik, Clu kezével kezeli a két gömböt.

A Clu vezérli-e a Rinzler-t, vagy manipulálja a játékrácsot ezen eszközökkel?

    
készlet Jack B Nimble 13.01.2012 17:38
forrás

2 válasz

9

Ezek valós szava neve baoding labdák . A promóciós anyagokon nem szerepelnek kifejezetten bárhol, így a Tron univerzumban lévő nevük titokzatos.

Tehát Clu csak azokat a golyókat fogja meg, amikor Sam elkezdi a végső csatát a Rinzlerrel a Lemezháborúkban .
Elkezdi fordítani őket a kezében, hirtelen megáll, majd elkezd fordítani őket ellenkező irányba. Amint ezt megteszi, az arénában lévő gravitáció oldalakat kapcsol .

Tehát igen, manipulálja a játékrácsot, de nem tudjuk biztosan, hogy csak képes-e manipulálni velük a gravitációt. Van némi spekuláció, hogy Rinzler irányítására is használja őket, mivel úgy tűnik, aktiválódik, amikor Clu elkezdi a golyókat. Talán Clu irányíthatja a Rinzler sebességét és / vagy agresszivitását a golyók forgatásának sebességének módosításával. Az első alkalom, hogy Clu átkapcsol a gravitációra, Rinzler megfordítja a fejét, hogy megnézze a forgó vezérlőtáblát, így nem ajánlja automatikusan a Clu gravitációs parancsairól. Mindenesetre azt is láttuk, hogy Rinzler betartja a verbális parancsot Clu-tól, így ha ők irányítják, akkor ezek opcionálisak.

    
válasz adott 13.01.2012 17:57
forrás
2

A Baoding Balls használata a helyszínen valószínűleg a közönségnek azt jelenti, hogy a CLU jelenleg ellenőrzi a világot, amellyel Sam megtalálta magát, még akkor is, ha nincs közvetlen nyilvánvaló, hogy pontosan hogyan működik.

    
válasz adott 26.02.2014 20:56
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket