Hányan kell ezt a fafelületet teljesen kicserélni?

2

Megpróbálom megérteni, hogy mennyi munkára van szükség a javításhoz. Van mód arra, hogy kozmetikailag kijavítsuk, vagy csak a sérült darabokat kell cserélnem? Ha igen, hol kapja meg ezeket, és milyen más anyagokra van szükség a feladat elvégzéséhez? Ha valakit bérelek, milyen ember legyen?

    
készlet amh 17.12.2012 11:11
forrás

2 válasz

3

attól függ, hogy mi a célod: pénzt takaríthat meg, időt takaríthat meg, könnyedén megjavíthat, elég jó a történetileg pontos, stb.

 • A díszítés nagyon négyzet alakú, így kicserélése alacsony munkaerővel jár, és ezért olcsóbb lesz, ha valaki más csinál (belső / kárpitos asztalos). Óvatosan próbálja ki, mérje meg az új lapokat, vágja le, néhány csapot és egy kis ragasztót, és készen áll a befejezésre. Az alsó képben a berendezés a résekben elkezd megjelenni egy rést (a sérülés ellentétes végénél) - így ha azt szeretné, hogy tökéletes legyen, érdemes az egészet kihúzni. Ha másként is szeretne, akkor más berendezéssel is járhat.

 • Valószínűleg megszabadulhat az összes kitöltése fa-gittzel vagy (előnyösen) epoxi és kiegyenlítővel. Van egy csomó útmutató arról, hogyan lehet ezt elérhetővé tenni a YouTube-on / stb .; itt van ezen a régi házon. Ez a magasan képzett munka (IMHO), mint egyszerűen a fedélzet kihúzása és új vágás, hogy megfeleljen, de kevésbé invazív.

 • Egy másik lehetőség az, hogy kerekítsük vagy bónuszozzuk az adott területen. Ez nyilvánvalóan olyan hely, ahol kopás következik be, ezért miért tesszük tökéletesnek, hogy újra feldörzsölje? Vegyünk egy síkot és illeszkedjünk a sérülés szögéhez. Még mindig ki kell töltenie a sérülést a berendezés felületén. Nyilvánvaló, hogy ez megváltoztatja az esztétikát, de néha van egy közelítő faelemből álló design elem, amelyet emulálhat.

 • (Bármelyikét magadból csinálod, de ha nem rendelkezel készséggel és tapasztalattal, valószínűleg meg fogod nézni ... mint te magad is. Melyik lehet, de ha tökéletes otthont akarsz, nem remek hely a tanulás megkezdéséhez, mivel úgy tűnik, hogy nyilvános, látható hely.)

  Bármelyik úton is megy, a nehéz lépés az illető patinához illeszkedik. Lehet, hogy meglehetősen bonyolult és sokkal több költségvetést fogyaszt, mint a tényleges asztalos - attól függően, hogy mennyire tökéletes. Ha úgy tervezed, hogy újra átfested a díszítőanyagot, természetesen ez már része a projektnek, de ne becsüld alulbecsülni azt az erőfeszítést, ami egy régi foltnak tűnik.

      
  válasz adott 17.12.2012 14:52
  forrás
  1

  Vegyél mérést, és nézd meg, hogy a helyi hardverüzlet ilyen méretű. Úgy néz ki, mint egy 1x2-es darab, amelyet könnyű megtalálni. Ha nem talál pontos helyettesítőt, akkor el kell tárolnia a sajátját, és egy asztalfűrészre van szükség. A sarokfűrészek fűrészlapot vágnak, vagy kapaszkodókeretet és kézi fűrészt kaphatnak.

  Könnyebb előkészíteni és festeni a burkolatot a telepítés előtt, így mindössze egy kis érintés van a körömfejeken, nem pedig arra, hogy minden sarkot megkapja, anélkül, hogy a padlóra festék lenne. Ha még nem rendelkezik érintő festékkel, vegyen fel egy festék chipet a boltba egy cserélhető darabból, és megegyezik az Önök színével.

  A körömlakk a körmökhöz teszi a darabok gyors és egyszerű telepítését. Ehhez szükség lesz egy kis kompresszorra. Ha ez az egyetlen projekted, akkor a köröm elhelyezése és a körmök elcsúszásához használt köröm használata. Töltsön ki minden lyukat foltokkal vagy gittal. Vigyen fel néhány tapintású festéket, és jól nézzen ki újnak.

      
  válasz adott 17.12.2012 14:52
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket