Kísérlet, hogy az én saját készítésű torna edzőgépemet a garázsomban lógj

0

Alapvetően két videót hivatkoztam a gépre:

 • Erőátadási képzési rendszer
 • Hogyan készítsünk saját törésfényképző edzőt
 • Az enyém egy kicsit más, mint mindkét, de ugyanaz az alapterv. Alapvetően olyan tömör, mint az első, de egyszerű elemeket használ, mint a második.

  Egy 10 láb hosszú, 8 láb széles és 10 láb magas szerkezetet építettem , amely több edzéselemet tartalmaz cserélje ki a karabiner klipeket, amelyek a szemhéjakhoz vannak csatolva.

  Aproblémaebbenarendszerbenvan,alábamazegészszerkezetenátfordul,ésatámogatottkereszteződésekazútonhaladnak,mertmindössze4láb(ésnéhányhüvelyk)mindkettőtőltávolvannak.Megkellettvolnatennemateljesstruktúrát10x10x10-nek,hogyezaproblémanemlétezne,denyilvánvalóannemgondoltam.

  Tehátmostmegpróbálomagépetfelakasztaniatetejéről.

  Kétproblémavan:

  1)Stukkó,ésnemvagyokbennebiztos,hogyvalamiilyesmivégülamozgásmiattidővelmegtörné.Ebbenazesetbennemtudom,hogyanlehetmegakadályozniazilyenkárokat.

  Láttamolyanmegoldásokat,mintpéldáula ezt és ezt , de nem tudtátok, hogy a stukkó vagy a győződjön meg arról, hogy a mozgás nem tönkreteszi túlóráját.

  2) A garázs közvetlenül egy szoba alatt van, és fogalmam sincs arról, hogyan juthatnék el a gerinc másik oldalára, hogy egy anyával biztosítsam.

  Az egyetlen egyszerű megoldás, amit látok, egy kitett gerenda, amely még mindig stukkó borítja, de a szemhorgot vízszintesen elhelyezhettem, és a másik oldalon fúrás után elhelyezni az anyát. Van azonban egy probléma ezzel is. A közelben van egy garázsnyitó mechanizmus, és attól tartok, hogy ha ezt a fáklyát használom, elég gyakran, ha nem minden alkalommal megüt. Tehát miért szeretnék egy sávot használni.

      
  készlet FrankyG 05.09.2016 02:40
  forrás

  1 válasz

  1

  Az első példa, ami támogat, úgy tűnik, mint egy cement horgony. A második az én véleményem szerint jobb lenne, mert két vagy több ponton eloszthatja a súlyt a gerendákon vagy a rácsokon. elég erős, de megtörik a stukkót, gipszet vagy bármilyen burkolatot, ezért ezt a lehetőséget használnám. Az 1/4 késleltetésű csavaroknak támogatniuk kell a lapokat a mennyezethez. Szeretem a predeillinget úgy, hogy a gerendás dózis kiváló. A nagy sárvédő alátétek további szilárdságot biztosítanak, mivel függőleges leszakadni fog a fára.

      
  válasz adott 05.09.2016 11:59
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket