Van-e olyan munka, ahol egy űrhajó olyan skycrane-t használ, mint a Mars Tudományos Laboratórium (kíváncsiság)? [zárva]

4

Csak azt kérdezem, hogy egy könyv, film, képregény vagy más műalkotás rendelkezik egy űrhajóval, egy skycrane-mechanizmust használva. Van mégis valakinek, mielőtt a nyilvánosság elmesélné, hogyan fogják megtenni?

Tudom, hogy hasonló helyzetek léteztek, ahol a találmányt a sci-fi művek előzőleg felvetették, pl. a geostacionárius műhold vagy az internet. Az elsőt Arthur C. Clarke hozták létre, a második pedig egy holland vagy belga (flamand?) Tudós (nem ismerem a nevét), de nem tudott olyan jól ismert nyelvet beszélni, mint a francia, német, vagy angolul, és művei csak hollandul voltak, így senki sem zavarta őket olvasni. Nem is volt tudatában az elektronikának és a digitális technológiának, így művei elméletiek voltak. Olyan volt, hogy összekapcsoljuk az embereket otthonokban a könyvtárakban lévő könyvekkel (telefonon?) ... ennek megfelelően nem emlékszem sokkal többre.

Tehát bármi ilyesmi létezett az űrhajók kirakodásaival kapcsolatban a skycranes által?

    
készlet rsk82 09.08.2012 09:18
forrás

1 válasz

4

Módosított LAAT Gunships a Star Wars-tól, a Space Marine Thunderhawk Gunship a Warhammer 40,000-től, és a Pelican-tól a Halo-tól mindegyikhez lehetnek járművek, és gyakran telepítik a járműveket néhány méterrel a talaj fölött. Az összes fegyverhajó elhelyezhető az űrből. Nem egészen a skycrane manőverhez tartoznak, de meglehetősen hasonló.

    
válasz adott 09.08.2012 15:21
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket