Anime a 80-as évektől egy Robin Hoodhoz öltözött férfival [másolat]

7

Próbálok újra csatlakozni egy régi anime-hoz, amelynek címe nem ismert. Valahol a 80-as évek közepén, esetleg kábelen keresztül járt volna az USA-ban. A telek elvesztette az időt, de itt van néhány részlet, amit emlékszem:

  • A fuvolista az erdőben kezdődik: Egy fiatal férfi, aki nagyon hasonlóan öltözött, mint egy sztereotip Robin Hood (zölden, valószínűleg egy tollban a tollban).
  • Az erdei rágcsálók gonoszokká válnak (ragyogó vörös szemek). Határozottan a mókusokat vagy a mókusokat is tartalmazza.
  • Az antagonista úgy néz ki, mint a gonosz Karl Rove . Azt hiszem, van egy társa, de nem emlékszem a formára. A párok néha geometriai alakzatokká alakulnak át - mint a háromszögekbe rendezett neonfények, vagy talán szférák.
  • Egy ponton hatalmas Colosseum-szerű épület képződik (varázslatosan). A falak blokkoló „mézeskalács-férfiakból” állnak, amelyek valamivel jobban illeszkednek a legókhoz.

Valaki ismeri az epizód- vagy sorozatcímet?

    
készlet greeble31 10.06.2018 04:23
forrás

1 válasz

5

Amit leírsz, úgy hangzik, mint egy film, mint egy TV-sorozat, bár más filmek is készültek. A film, amit gondolok, a Unico a varázslatos szigeten .

Az erdei fuvolod Toby, bár a szekrénye kissé eltér a leírásodtól:

AgonoszKarlRoveLordKuruku:

De tényleg azt hiszem, hogy ez a Lego-szerű "mézeskalács férfiak", akiket írsz: Lord Kuruku élő bábjai.

Néhány más film készült, amelyek lehetnek a vörös szemű erdei lények; Nem emlékszem ebből a filmből.

    
válasz adott 10.06.2018 14:20
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket