Hogyan javíthatom a 2: 1: 1 margarita receptet? [zárva]

7

Megvettem a feleségemet, hogy Margaritaville Fagyasztott Concoction Maker, és ez félelmetes. Sok margaritát készítünk, de mindig előre elkészített keverékekkel. Próbáltam egy receptet, hogy készítsem egyet a semmiből, és HORRIBLE volt.

Az alábbiakban leírt 2: 1: 1 arányt próbáltam használni: 2 rész tequila, 1 rész hármas másodperc, 1 rész mészlé. Olyan, mint egy kis lime tequila lövése.

Milyen alternatívákat próbálhatok jobban megkóstolni?

    
készlet Martin 08.09.2010 16:03
forrás

7 válasz

7

Valószínűleg megszokta, hogy sok cukrot tartalmaz a keverékeiben. A mészlé helyett lime-ade-t használjon, vagy adjon hozzá néhány egyszerű szirupot. A narancslé hozzáadása is segít. Természetesen ez nem "hagyományos", de valószínűleg jobban tetszik.

Ha arányt keresel, megpróbálok valamit, mint a 2 rész tequilát, 1 rész hármas másodpercet, 2 rész mész-adét, 2 rész narancslét. Állítsa be a mész-narancslé és a narancslé mindaddig, amíg az nem jó ízű.

    
válasz adott 08.09.2010 16:07
forrás
3

Kedvenc arányom az egyszerű 2: 1: 1 (2 rész tequila, 1 rész hármas másodperc, 1 rész mész)

A "hivatalos" arány 7: 4: 3, de ez inkább a tömeg felé irányul.

Azt javaslom, hogy 2: 1-et csinálok, majd hozzáadjuk a mészet addig, amíg meg nem ízlik. Lehet vásárolni egy édesített mészszirupot a boltban, ha tetszik a többletcukor.

    
válasz adott 08.09.2010 16:05
forrás
2

Nagyon sok vita folyt a témáról. Általában az előnyben részesül. A több mint egy alkalommal kipróbált ügyes arány a következő:

2 rész tequila, 1 rész friss mészlé (igen, mészből), 1 rész mészlé (koncentrátumból, talán egy lime-segédanyagból vagy egy lime-lé keverékből, amit szeretsz) és 1/2 rész Cointreau vagy Grand Marnier (nincs Triple Sec, kivéve, ha nincs pénzed, és Quervo-t használsz; -), és 1/4 rész egyszerű szirupot.

Az utóbbi időben a saját egyszerű szirupjaimat készítettem Margaritasnak. Ezek jól illeszkednek a hozzáadott cukor vagy narancs ízesített likőr helyett, vagy a fenti példámban. Csak oldja fel 1: 1 meleg vizet és cukrot, hagyja kihűlni, és a palackot késõbb (legyen óvatos, de a hosszú tárolás romlást eredményez).

Szeretem a fenti Bob tanácsát, és a HL-nek a margaritashoz való hozzáadása nagyon jó. Az egyik utolsó trükk, amit megtanultam, egy kis gránátalma levet adni a szín és a érintéshez.

    
válasz adott 09.09.2010 00:37
forrás
2

Mielőtt teljesen lemond a klasszikus ritáról, tényleg jó összetevőkkel próbálja ki, és biztosan nyugodtan állítsa be az arányokat az ízléséhez. Kedvenc egyszerű margarita a 2oz Sauza Hornitos Reposado, 1oz Cointreau és 1oz frissen facsart lime-lé, jéggel rázva és sós peremű poharakban szolgálva. A feleségem úgy tetszik, mint egy kicsit kevésbé savanyú, így általában 1½oz tequilát, 1oz Cointreaut és ¾oz lime juice-t használok neki. Megdöbbent, hogy milyen jó ízű tequila!

A legfontosabb dolog egy viszonylag jó tequilával kezdődik. A Cuervo Gold csak a bárban való lövésre szolgál, miután már túl részeg volt, hogy bármit is megkóstoljon. ; -)

    
válasz adott 05.01.2011 00:19
forrás
2

A minőségi összetevők mellett a megfelelő keverési technika is fontos. A Margarita intimidating erős és / vagy éles lehet azok számára, akik édes fogakkal rendelkeznek, ha nem megfelelően hígították. A jég az egyik legfontosabb koktélösszetevő, és tévedés megrongálhatja a koktélt .

A jéggel való rázás némi hígítást eredményez, és segít enyhén kicsinyíteni az éleket. Ezért fontos, hogy sok jeget adjon a rázógéphez, és rázza meg a koktélt legalább tíz másodpercig. Ha a rázógépet nem fedi le a kondenzáció, és nem vált kényelmetlenül hidegnek a tapintásra, akkor nem eléggé megrázta az italt.

    
válasz adott 02.05.2012 18:54
forrás
1

A feleségem és a feleségem ugyanazt a reakciót tapasztalták, hogy megpróbálta a "hivatalos" utat.

Amit igazán találtunk nekünk, az 1 volt koncentrált fagyasztott limeade keverék, majd félig tequila és 1/4 doboz háromszoros másodperc, és csak egy keverőbe öntsük, és ízletes és szuper könnyű.

Ízletesen dobott néhány friss eperben egy eper margarita.

    
válasz adott 09.09.2010 02:50
forrás
0

2 oz Silver Tequila, 1 oz Orange Liquer, 1 oz mészlé, .5 - 1 tblsp agave nektár

    
válasz adott 21.05.2016 00:08
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket