Hang tétel 2x6 tetőcserép felső akkordjából?

0

A szóban forgó tetőszerkezet a hátsó udvarban lévő önálló fészer szerkezet része. Mindegyik rácsos 2x6, és három deszkából áll - a háromszög mindkét oldalán, nincs középső nadrágtartó vagy semmi. A szélesség körülbelül 10-12 láb. Lehet-e két nagy szemcsavart két különálló csőcsonkról lógni, körülbelül 10 méter távolságra, és tartósan felfüggeszteni valamit a 250-300 lbs között a két csavar között? Szükség esetén újrakényszeríthetem vagy áthidalhatom a gerendákat, bár nem vagyok biztos benne, hogy mi lenne hatékony. Itt van egy lövés a belsejéből, amivel egy rajzot szeretnék tenni (x2). Tudom, hogy a kábel az alsó kábellel szemben lesz, de nincs közvetlen súlya. A legtöbb, amit keresett, ellenzi ezt, de tényleg remélem, hogy ez megvalósítható.

Mit gondolok:

Megvalósítható? Köszönöm!

    
készlet James F 18.02.2017 02:08
forrás

2 válasz

1

Ez veszélyes és kiszámítható.

1) A rács felső húrja tömörítve van. A szövedékek közötti terhelés elhelyezésével a felső akkordot a "kettős hajlításnak" nevezik. Ezzel egy további összenyomási terhelést tesz lehetővé a 2x6 felső akkord felső részén (kb.). Ez könnyen áthúzhatja a tagot (a felső akkord darabja, amely a szövedéktől a szövedékhez kötődik) és az akkordot rögzíti. Megjavítottuk ezeket és drága.

Magas hóterhelési területen kell élnie, mert 2x6 felső és alsó rácsos akkordja van egy ilyen kis tartományban. (Hol élek, 2x4-et használnánk, mert minimális hóterhelésünk van.) Tehát a rácsos gyártó megállapította, hogy a hóterhelés miatt 2x6 szükséges. Talán vége lett, de megkérdezem a rácsos gyártót. Adja meg a helyi fűrészáru vázlatát a rácsos méreteiről és mondja el nekik, hogy hozzáadsz 300 kg-ot. és hol. Futtathatják a borjakat, és pontosan elmondhatják, hogyan és hogyan kell használni. A borjak szabadok. (Speciális módszerek vannak az akkordokhoz és a szövedékekhez való csatlakozáshoz.).

2) A felső akkord alján egy szemcsés típusú csavart mutat. Ezt két okból tanácsolom. (A.) Megkérdezném a gyártót, de fogadnék, hogy javasolni fognak egy csavart vagy csíptetőt, amellyel áthidalják a tagokat ... valószínűleg 3 csavart. Nem akarod, hogy a furat méretét áthúzzuk egy csavarhoz. Amikor a tetőtér felszerelését vagy a padláson lógó berendezéseket szereljük fel, felfüggesztjük a rúdcsavarozott THROUGH felső akkordot. (B.) A felső akkordhoz illeszkedő csavaros rögzítő károsítja a felső akkord integritását (a 2x6 megosztását okozhatja). Az akkord idővel kiszárad, és feloszlik. Ezután elveszted az összes tartási ellenállást.

A kód megköveteli, hogy a tetők 15% -os biztonsági tényezővel rendelkezzenek. Ellenőrizze ezt a rácsos gyártóval.

    
válasz adott 21.02.2017 04:25
forrás
0

Feltételezem, hogy az egyes felső akkordok hossza kb. 6 méter, és hogy a rácsok jól megépítettek, megfelelő húzóerővel és rögzítőkkel. Tekintettel arra, hogy nem látok 300 lbs lógó problémát. két csőről, egyenletesen elosztva. Elképzelhető, hogy néhány éven keresztül kisebb megereszkedést észlel, de nem károsítja a teljes szerkezetet.

Ahhoz, hogy extra óvatos legyen, rögzítsen egy 2x6 vagy 2x8 keresztmetszetet ezen a helyen, és további két rácsot nyújtson a terhelés további elosztása érdekében. Használjon legalább 2 3 "aranycsavart minden egyes rácson, vagy használjon 5/16" -ig 3 "-es késcsavart minden egyes rácson.

    
válasz adott 18.02.2017 02:47
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket