UK látogatói vízum elutasítva (több szponzor)

5

Segítettem anyámnak jelentkezni az Egyesült Királyságba látogató vízumra, és ma kaptam visszautasítást.

A benyújtott dokumentumok:

  • Anyák - Jelentkezési levél, 3 éves jövedelemadó bevallás (ITR) (340000: 2015-16), bankszámlakivonat elegendő pénzösszeggel, banki átutalás, banki egyenleg igazolás
  • Nővér (szponzor) - Meghívó, útlevél másolata, ni példány, bankszámlakivonat, névjegykártya, üzleti dokumentumok
  • Apa - Pénzügyi támogató levél és NOC levél, 3 év ITR (400000: 2015-16), bankszámlakivonat, pan kártya, útlevél másolata

Teljes családi jövedelem (beleértve az apát és anyát) 2015-16 = 400000 + 340000 = 740000inr / 12 = 61666inr (kb.), amelyen az ECO elutasította.

Kérem, mondja meg, mit tegyek most?

    
készlet ram 13.07.2016 16:14
forrás

1 válasz

7

Ez az elutasítás a szabályok V 4.2. (a) és (c) pontjait említi. Ennek népszerű értelmezése az, hogy úgy gondolják, hogy az Egyesült Királyságban túlszárnyalnak, és a földalatti pályára lépnek, és elkerülhetetlenül a közpénzektől függnek.

Megállapították, hogy összehasonlították az Ön bevételeit más forrásokkal, és megállapították az eltérést. Ezt a tényt az Ön személyes körülményeihez igazították, majd az indiai kérelmezők általános kockázati indexével kombinálták.

Láthatjuk, hogy nem vitatták meg a lánya szponzorálási képességét, kérés nélkül elfogadta szponzorálását. De ha hiteles szponzora van, nem enyhíti a kérelmezőnek a szabályok betartásának terheit.

Az Ön által írtak alapján nem adták meg helyesen a jövedelemáramlást, és ez a különböző értékek közötti eltérést okozza.

A tényleges kérdés, amit kérdez, nem világos, de biztosan feltételezhető, hogy ...

What can I do about this?

Nincs lehetőség a fellebbezésre és a látogatói kérelmek bírósági felülvizsgálatára ritkán, ha valaha is eléri a tárgyalási szakaszt. Amit ez egyesít, hogy semmi sem tehető a bírósági jogorvoslat útján. Egy újabb alkalmazásra van szükség egy későbbi időpontban.

Can we clear up their misunderstanding about my sponsorship in a future application?

Igen, de marginális értékű lesz. Az ECO azt írta: "... meg kell vizsgálnom a saját személyes és gazdasági körülményeidet ..." Hacsak ezek a körülmények nem változtak drámai módon, akkor a soros visszautasítások farokvonala lesz. Visszatérnék attól, hogy mindenkit szerezzetek a közvetlen családjában, és saját forrásokkal próbálják meg. Kérje meg a lányát, hogy szállást és karbantartást biztosítson az Egyesült Királyságban, és ez az. Ha nem vagy készen arra, hogy ezt megtegye, akkor a mennyország kedvéért ne alkalmazzuk.

Can we apply again right now?

A bejelentkezés után azonnal megteheti a kérelmet, és meg kell adnia a szükséges fényképeket. Azonban olvassa el a fentieket.

Megjegyzés: Az Egyesült Királyság vízum-visszautasítása , megállapítottam, hogy a kérdésed nem másol. Bár sok kérdésünk van, ahol a pályázók elutasították az eltérési módszerrel, egyikük sem rendelkezik a visszautasítási értesítésben feltüntetett egyértelműséggel a többszörös szponzorok és a kétélű kard miatt.

    
válasz adott 13.07.2016 17:43
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket