Mennyi ideig tartott a Borg az Alpha Quadrant eléréséhez?

13

Mennyi ideig tartott a Borg az Alpha Quadrant eléréséhez? A teljes út a transzwarpon történt? Mekkora volt a hajóméretek, sebesség, pl. A Transwarp, a SlipStream és a Warp Drive relatív sebessége?

    
készlet Arjang 14.08.2011 02:52
forrás

3 válasz

15

A Borg transzverzális kapukat készített, legalább egy az Alpha Quadrantban és az egyik a Delta-ban (több nagy valószínűséggel), amelyek ugrottak az egyikről a másikra.

Íme a Borg transzverzális csövek leírása a fórum száláról A Borg szuper sebessége ! :

A transwarp conduit, also known as a transwarp corridor, was an artificially-created energy conduit through a realm of subspace known as transwarp space. They were utilized by the Borg to cover great distances in a relatively short period of time. Accessed via tachyon pulses of alternating frequencies, the conduits contained a matter stream in which a vessel could reach velocities at least twenty times greater than the maximum warp speed of a Galaxy-class starship, in a process Lieutenant Commander Geordi La Forge described as "like falling into a fast-moving river and being swept away by the current." (TNG: "Descent", VOY: "Dark Frontier", "Shattered")

Ez lehetővé tette a Borg számára, hogy perceken belül szinte bárhol elhelyezhesse a hajókat , így döntő taktikai előnyöket biztosított

link

    
válasz adott 14.08.2011 04:03
forrás
1

A "normál" transzwarp sebessége nagyon korlátozott. De egy olyan faj asszimilációja után, akinek volt egy másik "kvantum slipstream" meghajtórendszere, mindkét meghajtórendszert integrálták a Borg és az új és továbbfejlesztett Transwarp hihetetlenül gyorsabb volt.

    
válasz adott 09.08.2012 19:37
forrás
-1

Az idővonal nem pontos, mivel nem emlékszem a pontos dátumokra.

A Vállalati kutatásban a kutatók egy kis csoportot fedeznek fel, akik a Első kapcsolat filmből származnak. A jövőről jöttek, hogy megpróbálják megakadályozni az emberiséget a láncfűrész-meghajtó technológia feltalálásával, ezáltal megszüntetve a szövetséget a történelemről. Az Enterprise-epizódban uo jelet küldtek a delta quandrantnak. Mindazonáltal kevés figyelmet fordítottak arra, hogy a jel ötszáz év legyen ahhoz, hogy elérje a borgot. Valójában az a epizód, amikor a Q felfedi a borgot, az, amikor éppen a jelet kapták. Nem sokáig tartott, hogy a borg egyáltalán megtehesse az utazást. Az egyetlen oka, hogy ilyen hosszú rés volt, mivel a jel túl lassú volt a galaktikus adásokhoz.

    
válasz adott 04.06.2016 07:12
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket