Létezik-e 3G Sim kártya, amely mind Japánban, mind Kínában használható?

8

A következő hónapban Japánba és Kínába megyek. Mivel nem akarom aktiválni az adatátviteli szolgáltatást a fuvarozómban a magas díj miatt, szeretném megvásárolni a helyi SIM kártyát, amely 3G-s adattervvel rendelkezik, ami olcsó és használható mind Japánban, mind Kínában.

Hol és hogyan tudom megvenni őket? IPhone 4-et hordok.

Megértem, hogy megvásárolhatom a kínai SimCard 3G-t, ahol az adatterv van Kína , de sajnos ezzel a SimCard-szal sok korlátozást tartalmaz, hogy melyik webhelyre böngészhetek, és melyik webhelyről nem tudok. Van más jobb alternatíva?

    
készlet Graviton 19.03.2013 04:59
forrás

2 válasz

6

Ha bármilyen SIM-kártyát vásárol Kínában, hozzáférési korlátozások lesznek.

Ha előre vagy előre fizetett kártyát vásárol Kínában vagy Japánban, akkor nem tud más országban adatokat böngészni bármilyen ésszerű mennyiségű nmoney-nél. Ennek oka, hogy az ügyfelek túlnyomó többsége csak ezen a piacon szeretne kártyát vásárolni.

Ironikus, hogy több szerencséje lesz külföldön egy ilyen kártya megvásárlásához. A nemzetközi barangolással kapcsolatban például # naponta 8 fontért. Ami a tűzfalat illeti, nem kap semmilyen garanciát arra, hogy működni fog. Használom a szerződést a Hutchison-tól a HKG-ben és bárhonnan hozzáférhet minden normálisan blokkolt webhelyhez, amikor Kínában barangol, de egyik szolgáltató sem fogja hirdetni ezt a blokkolás veszélyével.

Tehát, ha nem találsz ajánlatot külföldön, akkor minden országban meg kell vásárolnia, és esélye van arra, hogy nem lesz képes megkerülni a tűzfalat. Hacsak nem kap egy VPN szolgáltatást, és csatlakozik rajta.

    
válasz adott 19.03.2013 08:04
forrás
2

Mikor tavaly Japánban voltam, a 3G-SIM-kártya megvásárlása Japánban nem volt lehetséges nem rezidensek számára.

Az egyetlen lehetőség a kártya bérlése a repülőtereken, ami nem volt olcsó lehetőség.

    
válasz adott 21.03.2013 16:58
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket