Miért működik a Star Wars: Rebels szintetizált hangsáv?

1

Kevin Kiner szerezte meg a The Clone Wars hangsávját, és a zene túlnyomó többségét élő zenekarral készítették élő zenészek által. Kiner a Star Wars: Rebels értékét is összeállítja, de mindent, amit eddig hallottam, az szintetizált zene , nem pedig élő zenészek. (eddig csak az 1. szezont láttam).

A Star Wars franchise a általában jól értékelte, hogy a zene hogyan növelheti a projektet. A legendás zeneszerző, John Williams eddig minden filmet szerzett. Még élő zenészeket is új zenei felvételre nem csak a A klónok háborúja TV-műsorára, hanem olyan videojátékokra is, mint a Csillagok háborúja: az erő feloldása, az öreg Köztársaság, Kinect, és Battlefront .

Majdnem minden más a Csillagok háborúja: lázadókról megmutatta, hogy alkotói hajlandóak arra, hogy tegyenek extra erőfeszítéseket, hogy javítsák a műsort, mint hogy visszahozzák a szereplőket a tényleges filmekből, hogy újranyomatják szerepüket (James Earl Jones , Frank Oz, Billy Dee Williams, stb.), Miért ne köhögjék fel a pénzt, és felvegyenek néhány élő zenészt, hogy rögzítsék a zenét?

Ha még mindig érdekesek a minőségi hangsávok (például úgy gondolom, hogy vannak), a és a pénz, hogy visszahozzák a szereplőket a filmekből, majd miért Csillagok háborúja: A lázadók szintetizált hangsávot tartalmaznak?

    
készlet RedCaio 02.12.2015 03:28
forrás

2 válasz

6

Az interjúk szerint - úgy tűnik, élő zenészeket használ

link

"Kiner, whose nearly 30-year composing career includes such credits as the AMC drama “Hell on Wheels,” the original “Leprechaun” film and the “Star” trifecta of “Star Wars: The Clone Wars,” “Star Trek: Enterprise” and “Stargate SG-1,” will use a smaller ensemble for the “Rebels” score than Williams had for the films, but at 30 musicians, it’s still larger than many all-electronic scores on TV today. “I’m using a similar size orchestra to what John used on ‘Lost in Space’,” he says."

link

"John Williams set a template for Star Wars; it's extremely orchestral and classical and the computer doesn't do that very well, so you need live guys to pull that off."

Csak egy véletlenszerű epizódra nézett, és nem láttam egy zenekarnak tulajdonítást, de ez nem jelenti azt, hogy nem volt egy. Hacsak nincs bizonyíték arra, hogy kizárólag szintetikus, úgy az interjú felé fordulok, hogy pontos, mivel maga az emberből származik.

    
válasz adott 02.12.2015 03:58
forrás
1

A Clone Wars kísérleti film élő eredményt kapott, de az első évadok zenéjének többsége a minta könyvtárzene volt. A műsor fokozatosan több élő hangfelvételű zenekarzenét használt, csak vége felé mindent egy igazi zenekar kapott.

Nem tudom a megtekintési számokat, de azt hiszem, hogy minél több nézőt vonzott, annál több költségvetést szántak a termelők a zene számára, és odaadta a megérdemelt légzési helyet és minőséget.

Biztos vagyok benne, hogy ha a lázadók értékelései sikeresen bizonyulnak, ugyanazt az utat követi. Remélem. Kiner pontosan ragyogott a végére, ahol az első sorozat nem meggyőzött.

Ha van költségvetési korlátozás, akkor a zene mindig az első áldozat :).

    
válasz adott 20.05.2016 06:53
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket