Hogy megáll a Tokaido Shinkansen Tokióban?

8

A Nozomi kategória a Tokaido shinkansen-ről készül Osaka-ból Tokióba. Megpróbálom kitalálni, hogy pontosan hol van Tokióban. Amennyire tudom, hogy a Googlingről tudom, a Tokiói pályaudvar , de nem tudtam végleges megerősítést kapni erről, és tudom, hogy Tokiónak sok vasútállomása van.

Valaki kérheti ezt?

    
készlet David Grinberg 06.04.2017 03:55
forrás

3 válasz

10

A Tokaido Shinkansen számára a Shinagawa állomás és a Tokyo állomás Tokióban a két állomás.

Ezt megerősítheti a hivatalos hivatalos menetrendről .

    
válasz adott 06.04.2017 04:08
forrás
8

Tokaido Shinkansen vonatok megállnak a Tokiói pályaudvaron (東京 駅) Chiyodában és Shinagawa állomáson (品 川 駅) Minato-ban.

Mindkét állomást elérheti a Tokió legnagyobb városi JR vonala, a Yamanote vonal; A Tokiói pályaudvartól a Tokyo metró Marunochi vonala is elérhető.

Mindkét állomás közvetlen JR vonatszolgáltatással rendelkezik az NRT-hez. A JR East Narita Express Line az Omiya állomás / Ofuna állomásról az NRT-be (Narita repülőtér 1. terminál és 2/3 terminál) korlátozott expressz szolgáltatása - a költség 3,020 jen Tokiótól NRT-ig és 3190 jen Shinagawa-tól NRT-ig, de egy JR Pass fedezi, ha saját tulajdonosa van. Felhívjuk figyelmét azonban, hogy a Narita Express korlátozott kifejezést tartalmaz, és minden helyet fenntartanak. Akkor ezt online , vagy egy Midori-no-madoguchi (み ど り の 窓 口) "zöld" jegyiroda a Narita állomáson.

Alternatív megoldásként az Aiport Narita gyorskiszolgáló vonatot is megteheti, amely ugyanazt az útvonalat is szolgálja. Lassabb (80-90 perc), mint a korlátozott expressz, de sokkal olcsóbb: 1490 jen Shinagawából, 1 320 jen Tokióból. A Narita repülőtér csak egy meghosszabbított Sobu Express gyorsforgalmi vonat, és nem kell lefoglalni. Ha azonban egy JR-vonatot veszel, legyen óvatos, amit vonatszol! Győződjön meg róla, hogy a vonat célállomása a Narita repülőtér 1. terminálállomása ( Narita-kuko-eki yuki ).

Ha a Shinagawa-nál tartózkodik, akkor extra lehetősége van a Keisei Electric vasúti vonatnak. Bár a Keisei fővonala nem megy Shinagawába, a Toei Asakusa vonalon keresztül a Keikyu fővezetékre közlekedik. A Shinagawa állomás a Keikyu fővonalon található. Így egy Keisei fővonat vonatot vehetne, ha az állomás Keikyu részébe megy. Ez 502 jenre és 80-90 percre fog kerülni, így minden tekintetben megegyezik a Sobu Express Airport Narita szolgáltatással. Azonban a közvetlen Keikyu vonatok Shinagawa Sta. az NRT-hez való ritka; érdemes használni az utazási tervezőt Keisei webhelyén , hogy előre tervezze utazását az idő (görgessen lefelé, ez a bal alsó sarokban van).

Természetesen más opciók is vannak, amelyek transzfereket foglalnak magukban (pl. Ueno-ba való átutalás és a Keisei Skyliner ott), ami szintén érdemes megfontolni. Mivel azonban feltételezem, hogy nem ismeri a Tokiót, javaslom, hogy:

  • szálljon le a Shinagawa állomáson, és vigye el a Keikyu-t vonattal Narita-ba vagy a Sobu Express Line Airport Narita gyorsvonatba, vagy:
  • szálljon Tokióba, és vegye be a Narita Expresset.

Ajánlom az elsőt; sokkal olcsóbb. Ha azonban előfordul, hogy van JR Pass-jának vagy nincs sok ideje, vegye a második lehetőséget.

    
válasz adott 06.04.2017 07:59
forrás
7

Tokaido Shinkansen megáll Tokió és Shinagawa állomásokon. Megáll a Shin Yokohama állomáson is, amely Kanagawa prefektúrában található, de nagyon közel van Tokió területéhez.

Ha Naritába megy, akkor Tokió állomása határozottan. A Narita Express Tokyo - Narita kevesebb, mint egy óra.

Továbbá, ha olcsóbb utazni szeretne, és nem bánja az extra 30 ~ 60 percet (a forgalomtól függően), használhatja a buszot. Ehhez az Osaki (大 崎) állomásra kell menni, amely 3 percre van a Shinagawa (川) állomástól. Ott lehet busszal. Körülbelül 75 perc (minimum) fog eljutni Osakitól Naritáig (成田空港).

    
válasz adott 06.04.2017 05:59
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket