Az útlevél két útlevéllel [másolat]

0

Egyiptomi útlevél birtokosa, Kuwaitban lakik, Kuvait lakóhelyén, boszniai útlevél birtokosa.
Schengeni utazás, királyi lakóhely miatt, egyiptomi kirándulás Kuvaitból az Egyiptommal, és más útlevéllel lép be a schengeni államba.

    
készlet Ela 09.09.2014 12:50
forrás

1 válasz

4

Itt van az eljárás:

 • A kuwaiti check-in számlálón - mutasd meg a boszniai útlevelet (különben nem kapod meg a beszállókártyádat).

 • Kuvait bevándorlása esetén mutasd meg az egyiptomi útlevelet - különben nem kapsz engedélyt távozásra; ez az útlevél, amelyet a Kuwaitból való kilépéskor bélyegeznek.

 • Az indulási kapunál mutasd meg az egyiptomi útlevelet.

 • A rendeltetési helyre érkezéskor mutassa meg a boszniai útlevelet - mert ez az Ön országának belépési engedélye. Ezek (esetleg nem) bélyegezhetik ezt az útlevelet - ez attól függ, hogy a belépési kikötőben az egyedi eljárások vannak.

 • Amikor visszalép a Kuvaitba, mutasd meg az egyiptomi útlevelet a Kuwait-i rezidens vízummal, hogy leállítsd a beszállókártyádat.

 • A bevándorlási / kilépési ponton - mutassa meg a boszniai útlevelet, ha a kilépési bélyegzőkkel le kell bélyegezni (szükség esetén újra).

 • A Kuvaitba érkezéskor mutassa be az egyiptomi útlevelet a bevándorláshoz, hogy belépjen a bélyegzőjébe.

 • válasz adott 09.09.2014 13:19
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket

  Milyen javaslatok vannak az arthritisben szenvedő emberek főzési eszközeire / technikáira? Európában két tranzitra van szükség tranzitvízumra? Vagy bármilyen vízum? [másolat]______ 34283 ___

  Kairóból Rómába és Rómából Amszterdamba utazom Kanadába két tranzit Európában, amelyre tranzitvízumra van szükség? Vagy bármilyen Visa, hogy csak a két repülőtéren belül legyen? Kanada állandó lakója vagyok és egyiptomi útlevéllel utazom.

      
  ______ azszpr33675 ___

  Ahogy @jpatokal írta, rendszeres C típusú schengeni vízumra lesz szüksége, nem pedig „repülőtéri tranzitvízumra”. A gyakorlatban nem tesz nagy különbséget, bár az alkalmazandó űrlap és a költségek ugyanazok. Csak ellenőrizze a „airport / transito aeroportuale” helyett „transit / transito” -t.

  Lehet, hogy egy kicsit zavaró, mivel nem szándékozik elhagyni a repülőteret, de ennek oka az, hogy Róma és Amszterdam közötti járat két schengeni ország közötti járat, így a repülőtér egy másik részéből távozik. nem a schengeni úti célú járatokra. Amióta nem érkezik útlevél ellenőrzése Amszterdamban, ezért nem lehet biztosítani, hogy ne tartózkodjon Hollandiában, nem pedig Kanadába utazik.

  A kanadai tartózkodási engedély mentesítheti Önt a repülőtér tranzitvízumkötelezettségétől, ha csak egy áthidaló lenne a schengeni térségben, de nem mentesíti Önt a vízumkéréshez ebben az esetben . Lásd Szükségem van vízumra az átutazáshoz (vagy elrendezés) a schengeni térségben? a szabályok teljes magyarázatához.

      
  ______ azszpr31671 ___

  Mivel Róma és Amszterdam egy "belföldi" repülés a schengeni térségben, igen , átutazáshoz szüksége lesz vízumra.

      
  ___