Használhatom az én záratlan Samsung Galaxy J2 (J200G) 4G VoLTE India telefonját az USA-ban?

0

Ellenőriztem, hogy a telefonom széles sávot támogat, amint azt a GSM Arena-ban említettem: GSM Arena HSDPA 850/900/1900/2100 LTE 1-es sáv (2100), 3 (1800), 5 (850), 8 (900), 20 (800), 40 (2300)

Bostonba utazom Atlanta-ba, GA-be, és szeretném tudni, hogy az USA-ban vásárolt-e ott a SIM-kártya a SIM-kártyáról USA - Matrix SIM

    
készlet Maulik Modi 27.10.2018 08:22
forrás

1 válasz

1

A telefon jól fog működni az Egyesült Államokban a HSDPA-nál (és többnyire bárhol is a bolygón is), de nem fog 4G LTE szolgáltatást elérni bárhol. A felsorolt LTE-sávok egyike sem használatos egyetlen amerikai mobilszolgáltatónál. Ahol a jelerősség mellett általában az "LTE" -et látja, a telefon egy "H +" jelet fog megjeleníteni, ha HSDPA nagysebességű adataival rendelkezik, a "3G" a 3G adatokhoz (és ha helyesen olvasom a webhelyüket, a Matrix ezt magasnak tekinti. a sebesség is, még akkor is, ha ez elég lassú lehet), és az "EV" vagy "1X" a 2G adatok esetében. Ne feledje, hogy a 2G-t fokozatosan megszüntetik az Egyesült Államokban, így vannak olyan helyek, ahol egyáltalán nem rendelkeznek adatszolgáltatással, de ha egy metróövezetben marad, rendben kell lennie.

    
válasz adott 27.10.2018 17:57
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket

Európában két tranzitra van szükség tranzitvízumra? Vagy bármilyen vízum? [másolat]______ 34283 ___

Kairóból Rómába és Rómából Amszterdamba utazom Kanadába két tranzit Európában, amelyre tranzitvízumra van szükség? Vagy bármilyen Visa, hogy csak a két repülőtéren belül legyen? Kanada állandó lakója vagyok és egyiptomi útlevéllel utazom.

    
______ azszpr33675 ___

Ahogy @jpatokal írta, rendszeres C típusú schengeni vízumra lesz szüksége, nem pedig „repülőtéri tranzitvízumra”. A gyakorlatban nem tesz nagy különbséget, bár az alkalmazandó űrlap és a költségek ugyanazok. Csak ellenőrizze a „airport / transito aeroportuale” helyett „transit / transito” -t.

Lehet, hogy egy kicsit zavaró, mivel nem szándékozik elhagyni a repülőteret, de ennek oka az, hogy Róma és Amszterdam közötti járat két schengeni ország közötti járat, így a repülőtér egy másik részéből távozik. nem a schengeni úti célú járatokra. Amióta nem érkezik útlevél ellenőrzése Amszterdamban, ezért nem lehet biztosítani, hogy ne tartózkodjon Hollandiában, nem pedig Kanadába utazik.

A kanadai tartózkodási engedély mentesítheti Önt a repülőtér tranzitvízumkötelezettségétől, ha csak egy áthidaló lenne a schengeni térségben, de nem mentesíti Önt a vízumkéréshez ebben az esetben . Lásd Szükségem van vízumra az átutazáshoz (vagy elrendezés) a schengeni térségben? a szabályok teljes magyarázatához.

    
______ azszpr31671 ___

Mivel Róma és Amszterdam egy "belföldi" repülés a schengeni térségben, igen , átutazáshoz szüksége lesz vízumra.

    
___ Sloped mennyezet - távolítsa el a forró levegőt a kipufogó ventilátorral