Melyek ezek az extra fekete vezetékek a csengőhanghoz csatlakoztatva?

1

Megpróbáltam egy új SimpliSafe videócsengőt telepíteni, és miután minden összekapcsolódott, azt tapasztaltam, hogy az ajtócsengő hangja zavaró zümmögést eredményezett. Felkerestem a SimpliSafét, aki elküldte nekem a Doorbell Chime Connector eszközt. Ez alapvetően elektromos bypassként működik, és segített más vásárlóknak, akik a telepítés után tapasztalták a csengőhangot.

Számomra azonban a Chime Connector telepítése után az ajtócsengő még mindig hangzik / buzzi. Csak akkor áll meg, ha a házon kívül a kaputól távol tartom az ajtót, ami azt mondja, hogy a zümmögés az egység rajzolási teljesítményéből adódik.

Úgy gondolom, hogy a probléma egy része lehet, hogy az ajtócsengőnk közelében lévő elektromos vezetékek nem felelnek meg teljesen a Doorbell Chime Connector utasításaiban látható diagramnak. Az utasítások csak az elülső és a transz vezetékek falából kilépő vezetékekre vonatkoznak, amelyek mindkettőnk a Chime csatlakozóhoz csatlakozik. Ugyanakkor az ajtócsengőnk közelében lévő huzalok két régi megjelenésű fekete drótot is tartalmaznak, amelyekből réz rézszálak jönnek ki. A SimpliSafe Doorbell Chime Connector telepítése előtt ezek a régi fekete vezetékek az első és a transz terminálokhoz is csatlakoztak, mint a normál körülmények között lévő vörös és sárga vezetékek.

Van-e valaki tapasztalattal ezzel kapcsolatban? Mik ezek a régi fekete vezetékek? Mit kell tennem velük?

Íme két kép az ajtócsengő hangjelzéséről és a vezetékekről a SimpliSafe Doorbell Chime csatlakozóval, majd egy rövid videó az ajtócsengő hangjelzéséből, ami a zümmögő hangot teszi:

  • Videó: link

Köszönöm! - Jason

    
készlet Jason Fournier 07.01.2019 02:33
forrás

0 válasz

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket