Segítségre van szüksége a lámpatest cseréjében

2

Megpróbálom felváltani a lámpatestemet. Ez egy alapvető kérdés, de helyesen szereltem fel a kereszttartót? Mindig azt hittem, hogy a kis lyukaknak a rögzítéshez kellett csatlakozniuk. Ez rossz?

Vagy használnom kell a nagyobb csavarok kis lyukakat?

A képen látható beállítással a lámpa a kulcslyuk-nyílásokon keresztül kapcsolódik (a 4. lépés a mellékelt kézikönyvben) A csavarok túl rövidek.

Hosszabb csavarokat kell kapnom, vagy rosszul csinálok valamit?

Azalábbiakbanakézikönyvsegít.

link

    
készlet airtas 28.12.2015 01:18
forrás

1 válasz

1

Először is végezzen néhány mérést.

 • Ellenőrizze a távolságot a hosszú csavarok között, amint azokat most beállította, és hasonlítsa össze a rögzítő alján lévő kulcslyukak közötti távolsággal. Ugyanazoknak kell lenniük.
 • Mérje meg a panel mélységét, hogy a kulcslyuk-nyílások a rögzítő alsó felső pereméhez vannak. Ennek a távolságnak egy kicsit kisebbnek kell lennie, mint a mennyezeti felület alatti hosszú csavarfejű kiemelkedés. A telepítési útmutató szerint a kiemelkedésnek körülbelül 1,2 hüvelyknek kell lennie. Ha a csavarok túl rövidek, talán túl messzire telepítették őket a doboz lyukakba, vagy hosszabb csavarokat kell beszereznie.
 • Győződjön meg róla, hogy a GND vezetéket a rögzítő aljzatból az elektromos dobozban lévő csupasz huzalokhoz kell csatlakoztatni.

  A kereszttartó telepítése rendben van, de ez nem sok az Ön számára.

      
  válasz adott 28.12.2015 02:25
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket