Hogyan működnek a járművek kritikus találatai?

9

A Savage Worlds Deluxe 101. oldalán a kritikus találatok táblázata a járművek kezelése során. Azonban nem találom, hogy mi okozna neked, hogy beléphessen erre az asztalra. Hogyan működik a kritikus találat a járműveken?

    
készlet Ryre 13.06.2012 21:52
forrás

1 válasz

6

Jármű támadások, sérülések olvasása a Explorer Edition 110. oldalán vagy a Deluxe Edition 100. oldalán, az autó károsodása így működik.

Ha elég károsodást okoz a jármű „rázására”, akkor azt nem rázza meg, hanem arra kényszeríti a vezetőt, hogy a Vezérlési tesztet vagy az Out-of-Control táblán tekintse meg. A sérülésvizsgálat emelése ténylegesen megsebezi a járművet, és minden műveletet egy -1 módosítóval végez. Mindegyik seb is a Critical Hits táblára gördül. A negyedik seb megrongálja a járművet.

A gépkocsi roncsának elszenvedése sok kárt okozhat, de rájött, hogy az Out-Of-Control elmozdítása teljesen eltávolíthatja a járművet a játékból, ha jól az asztalra gördül. GM-ként szinte elvesztettem egy légi dront az épületek egyik oldalára, ami éppen a múlt hétvégén éppen ellentétes lövés volt.

    
válasz adott 13.06.2012 22:22
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket